Tekaisin pitkästä aikaa paellan. Pakastimesta löytyi tulisia siipiä ja kuorellisia katkarapuja. Sulatin molemmat. Kuorin katkaravut ja kiehautin kuorista liemen. Paistoin nopeasti pannulla öljyssä siivet. Poistin siivet ja lisäsin sipulia, valkosipulia ja varsiselleriä paloina kaikkia. Sitten lisäsin kupillisen riisiä ja annoi riisienmimeä öljyä ja kosteutta. Lisäsin pari desiä valkoviiniä. Viiden minuutin jälkeen lisäsin kanansiivet. Sen jälkeen lisäisin katkarapulientä vähän kerrallaan. Taas viisi minuuttia ja paprikan paloja ja herneitä riisin sekaan. Sitten lisäsin suolaa, sahrami ja Espanjasta ostamaani paellamaustetta. Hetken jälkeen,lisäsin kupillisen ananaspaloja ja katkarapuja. Annoin paellan porista ja tekeytyä jonkin aikaa. Vielä koristeeksi tilliä ja sitruunan viipaleita. Oli oikein maukas ruoka.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti