maanantai 4. helmikuuta 2019

ALEKSANTERINKATU - Ravintolakatu


Yllättäen huomasin, miten paljon hyviä ravintoloita on Tampereella Aleksanterinkadulla. Itse katu on aika huomaamaton Hämeenkadun poikkikatu, mutta pikkuravintoloita on useita. Kaiken lisäksi ne ovat hyviä. Kävimme syömässä Syö kympillä-kampanjan edulla ravintolassa nimeltä Kumma Junk Bar & Lounge. Sisustus on nimensä mukaisesti mielenkiintoinen. Rekvisiittana katossa roikkuvia mattoja ja potkukelkkoja, seinällä suksia ja kirjavan väristä tapettia. Kumma sijaitsee aivan lähellä Thai Street Food ruokapaikkaa. Lähistöllä on yksi pizzeria ja ravintolat Roska ja legendaarinen Doris.
Hämeenkadun toiselta puolen löytyy nuorison suosina Cafe Europe, heavy baari Majava Bar, TV-kokki Aleksi Herlevin Naughty Burger, siipiruokien ystävien Siipiveikot, Arto Rastaan fine dining Dining 26, kaupungin paras pizzapaikka, legendaarinen Pizzeria Napoli ja mainio ruokaravintola & pubi 2h+k.

Tällä kerralla kävimme syömässä Kummassa,  Majavabaarissa juomassa halpaa viiniä (16 €/pll) ja 2h+k:ssa katsomassa Ilveksen jatkoaikahäviön Jukureille. Kaikki Aleksanterinkadulla.

Ei kommentteja: