perjantai 11. elokuuta 2023

Tapahtumien yössä

 Perinteinen Tapahtumien yö tapahtui perinteisesti Teatterikesän torstaina. Tapahtumia oli taas kahmalokaupalla ja väkeä liikkui Tampereen keskustassa runsaasti. Me menimme alkuillasta tankkaamaan Luckiefun- sushiravintolaan, jotta jaksaisimme kuljeskella ympäri ämpäri

Näsinkallion laululavalla tanssiorkesteri soitteli tuttuja kotimaisia ja ulkomaisia säveliä. Jutun idea oli soitella aiemmin vihittyjen parien häämusiikkia, joita hääparit tanssivat. Hauska idea ja porukkaakin tuli mukavasti paikalle

Finlaysonin palatsin terassilla soitteli TamJazzin orkka tuttuja vanhoja jazzsäveliä. Mentiin 50- ja 60-lukujen tunnelmissa. Porukkaa oli pilvin pimein, monta sataa. Puistoineen terassi on oiva paikka tällaiselle  viihteelle.

Tampere Chamber soittele Vooninkissa Finlaysonilla kansansävelmästä. Seinillä oli japanilaisen taiteilijan abstrakteja töitä. Tunnelmallinen paikka vaikka talli tai tupa olisi oikea paikka kansanmusiikin soitoille. Hyvin pelasivat, ammattimuusikot.

Poikkeuksellisesti tapasin neljä tuttua. Pakkahuoneen baarimikon, Perusopetuksen suunnittelijan, Ex-koulutoimenjohtajan ja Ex-johtavan kuraattorin. Yleensä en tapaa ketään tuttua. Johtuu siitä, että olen asunut täällä yhteensä vasta 35 vuotta.

Ei kommentteja: