perjantai 16. helmikuuta 2024

Pihistelyä !

 Jäin viikonlopuksi kesäleskeksi. Vaimo lähti Kouvolaan. Olin siis vapaa kuin taivaan lintu ja täysin omillani. Mietin mitä haluaisin tehdä. Päätin tehdä hattutempun. Olen himokas kaupassakävijä yhdistettynä saituuteen. Hattutemppu tarkoitti minun kohdallani kolmen kaupan kierrosta: Nekalan K-supermarket Suurjako, Koikkarin Prisma ja Lakalaivan Lidl.

Pihi kun olen, ostin vain seuraavat tuotteet: Korit Coca-Colaa, Spriteä ja Novellea, 3 puolen litran tölkkiä Mavullaa- mixereitä, 2 rasiaa tummia rypäleitä, 2 sulkaaleivosta, 1,7 kg kanaboxin, 400 gr irtokarkkeja ja tete-narsissin. Lukija voi heti huomata, että törsäsin rahat pääosin joutaviin herkkuihin. Niin teinkin ja suurella ilolla. Hymy kaartui suupieliin, kun laskin törsäämään rahasummaa. Yhteensä 45 euroa ! Onhan se toki aika paljon, mutta usein jo pelkät kolme juomakoria maksavat sen verran. Sitä paitsi pihistelijä vähentää vielä pullopantit 7,20 €, jolloin netoksi tulee vaivaiset 38 euroa. Halpaa !

Näillä sitten vietetään vapaata ja vauhdikasta viikonloppua kotona. En jaksa lähteä minnekään vaan vietän hiljaiseloa itseni kanssa. Tai ehkä käyn lauantaina pikavisiitillä keskustassa ja ostan halvat ale- housut tai kalsarit ? Mene ja tiedä !

Ei kommentteja: