tiistai 11. helmikuuta 2020

Carnavalin viihdekuorokilpailu


Maanantaista keskiviikkoon käydään isojen viihdekuorojen kisa. Jokaisella kuorolla on aikaa puoli tuntia laulaa, huutaa, esittää oma shownsa. Kuoroissa on väkeä viidenkymmenen ja sadan välillä. Esiintymisasuja vaihdetaan, maskit ovat värikkäitä ja sanoitukset käsittelevät kaikkea elämän alueita. Naisten asemaa, maapallon tuhoutumista saasteisiin, lasten harrastuksia jne. Niin ainakin epäilen nähdyn perusteella. Lavalla soittaa komppiryhmä erilaisia rumpuja ja monella kuorolla näytti olevan jokinlaisia pillejä, muttei mitään oikeita soittimia.


Tärkeää oli vetää korkealta ja kovaa. Yleisö tuntui tietävän hyvin esitettyjen viisujen sisällön, sillä yhteislauluakin oli havaittavissa. Hienoa, miten kolmeviikkoiseen karnevaaliin on mahdutettu näin erilaisia yleisötapahtumia. Olisipa hauska jäädä seuraamaan, mitä kaikkea Carnaval pitää sisällään.

Katsomossa oli taas mukavasti väkeä. Ainakin pari tuhatta. Mutta homma jatkuu tiistaina ja keskiviikkona. Sitten vasta nähdään kuka on hoilannut vakuuttavimmin.

Ei kommentteja: