Pitkästä aikaa Tampereella tarjoiltiin paikallisissa ravintoloissa kympin aterioita. Reilu kymmenen ravintolaa oli tällä kerralla lähtenyt mukaan. Päätimme kokeilla pizzeria Don Françoise pizzoja. Se sijaitsee Tuomiokirkonkadulla. Margerita- ja Pollo-pizzat maksoivat kympin. Otimme yhdet kumpiakin. Näyttää (maistuu) siltä, että mitä autenttisemmaksi pizzat muuttuvat, sitä pelkistetymmäksi maku muuttuu. Näin kävi Fracossakin. Pehmeä, sitkoisa pohja, erilainen tomaattikastiketta ja kevyt täyte. Kaikki elementit olivat kohdallaan. Pizzat olivat sopivan kokoisia, joten ne pystyi hyvin syömään kerralla. Kastikkeen salaisuutta ei suostuttu kertomaan, mutta se poikkesi tavallisesta tomaattikastikkeessa selvästi, hyvällä tavalla. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Voimme suositella.
Myöskin pitkästä aikaa päädyimme Majavabaariin. Paikka on naapurissa Aleksanterinkadulla. Jaume Serra-cava maksoi pari kymppiä. Pitihän sitä meidän ikiomaa hääjuomaa taas kerran testata. Roudareiden baarista on tullut meikäläisten kantapaikka. Siis silloin harvoin, kun mekin intoudumme baariin. Kivaa vaihtelua arkiseen ihmettelyyn. Molemmat paikat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti