maanantai 18. huhtikuuta 2022

Rax

 Mentiin ulos syömään. Syynä oli Tradekan kahden kympin alennuskuponki. Vanhana osuusliikkeen Voiman jäsenenä olen Tradekan jäsen ja saan pari kertaa vuodessa alennuskuponkeja Tradekan omistamiin Restelin ravintoloihin. Raxin lisäksi kyseisiä ravintoloita ovat Burger King, Taco Bell, Helmisimpukka, Vanha Maestro, Hemingways, Classic Pizza ja muutamat musiikkitalojen ravintolat. Päätimme mennä Koskikeskuksen Raxiin. Se näytti hieman siistiytyneen ja buffet kiinnosti.

Viikonlopun buffet maksaa 15,50 € hengeltä. Saimme Tradekan kortilla vielä 20 % alennuksen, joten maksettavaa jäi vain 4,80 €. Ei paha kahden hengen buffetista.

Tarjolla oli erilaisia salaattipöytä, pizzoja ja lämpimiä ruokia. Pizzat olivat melko suolaisia, mutta muuten mauttomia. Salaattipöydästä löytyi monenlaisia aineksia,  joista pystyi kasaamaan maukkaan salaattilautasen. Lämmintä ruokaa edustivat nakit, lihapullat, siivet, kermaperunat ja lasagne. Aika vaatimattomia makuja kaikki. Salaattipöydän sinihomejuustokastike, jalapenot ja tomaattisalsa toivat makua sekä pizzoille että lämpimiin ruokiin. Ruoan kanssa join ison kuuman sitruunateen ja vähän limua. Jälkiruoaksi löytyi suklaa-toffeepizzaa, jonka päälle saattoi lisätä vaahtokarkkeja. Ja vielä ihan viimeiseksi kuumaa kaakaota.  Kaiken kaikkiaan ihan runsas kokonaisuus. Pienellä vaivalla ja esimerkiksi maustekastikkeilla buffetiin saisi lisää ilmettä. Rax on lapsiperheiden ruokapaikka osaksi juuri lempeiden makujen takia.

Ei kommentteja: