maanantai 6. kesäkuuta 2022

Kesä Mökillä !

 Kesä tuli ja niin mekin suunnistimme mökille. Takapihalle. ”Sää on suosinut meitä pojat” sanoi  aikoinaan keskikoulun liikuntamaikka Pentti Saksanen ja tarkoitti, ettei kannata pikku sateista jupista. Meitä sää suosi ihan oikeasti. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Pienet tuulenvireet pitivät lämpömittarin kahdenkymmenen kieppeillä. Baarimikko avasi tarjoilun perinteiseen aikaan klo 15. Nautimme kesästä ja tarjoiluista täysin siemauksin. Seitsemän aikaan piti mennä jo huilimaan, kun olo oli niin ”kuuma”.

Luumupuun linnunpöntössä vaihtui asukki. Sieppo karkoitti tiaisperheen evakkoon ja valtasi kämpän itselleen ja perheelleen. Sieppo näytti olevan niin tuhdissa kunnossa, ettei juurikaan mahtunut aukosta sisään. Muutenkin lintuosastolla oli levotonta. Varikset opettivat poikasta lentämään ja pitivät kiitettävää varoitusmekkalaa. Vielä kovempaa rääkymistä piti jokin tuntematon lintu, joka parikin kertaa hätyytteli rakettimaisilla syöksyillä rastaita. Sotatila näytti olevan sielläkin käynnissä.

Kesän merkki on myös telkussa. Taas voi katsoa kaikki Bond-leffat kesän kunniaksi. Tämän lisäksi toisella kanavalla voi katsella Poliisiopiston elokuvia. Kolmannella kanavalla näkyy Mies ja alaston ase.  Kaikki olemassaoleva tuhat elokuvaa. Näiden lisäksi Mr.Bean hölmöilee tuttuun tapaansa. Herää vain kysymys: Missä on Uuno ? Ilman Turhaa Puuroa kesä ei ole oikea kesä !


Ei kommentteja: