torstai 25. toukokuuta 2023

MM-kisojen saldo

 Tampereella pelataan/pelattiin jääkiekon kisoja. Torstaina Suomi sai tuntea nahoissaan perinteisen kiekkomaajoukkueen, Kanadan taidot. Sen jälkeen Suomi lähti kotiin häntä koipien välissä.

Pyydän kaikkia jääkiekon asiantuntijoita ja toimittajia nousemaan ylös, jotka sanoivat ennen kisoja USAn ja Kanadan lähettäneen B-sarjan joukkueen MM-kisoihin. Te voitte käydä katsomassa peiliin ja valua pikku hiljaa kohti kotia.

Seuraavaksi pyydän kaikkia jääkiekon asiantuntijoita ja toimittajia nousemaan ylös, jotka sanoivat ennen kisoja Suomen olevan kisojen ennakkosuosikki. Tekin voitte kävellä peilin eteen ja sitä kautta kotiiin häpeämään. Näkemiin !

Te kaikki kaksi jäljelle jäänyttä henkilöä ! Jääkiekko on miesten peli, kuten olette sanoneet. Suomen suoritukset olivat jo alkusarjassa heppoista luokkaa. Väsyneet ja ottelunsa hävinneet suomalaiset NHL-pelaajat eivät välttämättä tuo lisäarvoa Suomen peliin. Atlantin takana peli on toisenlaista. Se perustuu maalien tekemiseen, ei niinkään pelikirjoihin. Mutta mitä itkeä, kun on jo housussa. Olemme pieni lätkämaa eikä se muutu vaikka hehkuttaisimme itseämme kuinka paljon tahansa. Taito, voiton tahto ja asenne. Ne odottavat aikaansa myös meidän kiekkoilussa ja se on ihan oikein.

Hienot kisat !  Suomi osaa järjestää urheilukisoja.

Sitäpaitsi, myös Ruotsi putosi pois. Se lievittää hieman kärsimystä.

Ei kommentteja: