torstai 11. toukokuuta 2023

Viisu-uutisia

 Suomen euroviisuedustaja Käärijä on kosinut Ruotsin edustaja Loreenia. Kyse on taktisesti avioliitosta, jossa tarkoituksena on varmistaa voitto samaan perheeseen. Loreen ei ole vielä vastannut kosintaan.

Keskustan Seppo Kääriäinen on matkustanut Liverpooliin. Tarkoituksena on perustaa keskustahenkinen pop-yhtye the Kääriäiset. Yhtye aloittaa Suomen kiertueen heti Käärijän voiton ja maailmankiertueen jälkeen. Suomessa the Kääriäiset kiertävät niillä alueilla, joissa Keskustan menetti valta-aseman Perussuomalaisille. Samalla Keskusta vaihtaa perinteisen puoluevärin vihreästä Neonvihreäksi.

Markus Räikkönen kieltää jyrkästi Seiska-lehdessä, ettei Käärijä on syynä hänen ja Sanna Marinin eroon. Sen sijaan Jenni Haukio ylistää Käärijää ?

Säätytalolla hallitusneuvotteluissa on tapahtunut uusi käännös. Hallitusneuvottelijan ovat keksineet ratkaisun korkeisiin sote-menoihin. Sote-palvelujen sijaan kansalaisille tarjotaan Käärijän cha, cha, chaata. Se on huomattavasti halvempaa ja tunnetusti parantaa ja nostattaa fiiliksen korkealle. Cha, cha, chaa otetaan käyttöön heti kesäkuun alussa maamme terveyskeskuksissa.

Ruotsin hallitus vahvistaa, että kaikki ruotsalaiset äänestävät Käärijää, mikäli Ruotsista tulee NATOn jäsen.

Kremlin tiedottaja Peshkov on todennut, että Käärijä on vaikea vastus eikä sitä oikein pystytä pysäyttämään.

Yhdysvaltain Ex-presidentti Trump kieltää, että hän olisi ahdistellut Käärijää. Hän ei ole tavannut eikä edes tunne koko henkilöä. Käärijä ei ole edes hänen tyyppiään.

Ranskan presidentti Macron myöntää, että hän on valmis perumaan eläkeuudistuksen, mikäli Käärijä edustaa Euroviisuissa Ranskaa.

Tampereen kaikki hotellit on varattu viisuvieraille ensi vuodeksi. Viisuvoitto on varma ja sunnuntaina aletaan myymään erityishintaisia hotellihuoneita viisuviikonlopuksi. Tiettävästi YLE ei ole kuitenkaan varannut vielä Nokia Arenaa. Vain Hartwall Areenan ?


Ei kommentteja: