maanantai 19. lokakuuta 2015

10 syytä käyttää kirkasvalolamppua

1. Kirkasvalo herättää henkiin aivojen bepantheenin. Eikun dopingin. Tarkoitan dopamiinin. Siis sen, josta tulee hyvä fiilis, rento olo ja kaikenlainen nautinto.

2. Valon avulla voi lukea sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja muitakin syksyllä  pudonneita lehtiä.

3. Ihmisen keho luulee, että nyt on kesä ja ihminen alkaa hikoilemaan, riisumaan vaatteita, puhaltamaan ilmaa ilmapatjaan ja levittämään iholle 25 suojakertoimen aurinkovoidetta.

4. Keittiön kirkasvalossa näkee tarkemmin, mitä raaka-aineita on tullut ostettua pitkän talven varalta. Tällöin on myös mahdollista saada halutut reseptit onnistumaan. Toisaalta talven pimeydessä on kiva tehdä ruokaa lottoamisesta tutulla menetelmällä.

5. Mieli virkistyy ja ihminen alkaa puhelemaan asuinkunppaninsa/-kumppaneidensa kanssa. Jotkut innostuvat kertomaan vitsejä omasta arkielämästä. Sehän on sivistyneen huumorin korkein muoto.

6. Kadonnut autonavain löytyy lattialta aiemmin kadonneiden silmälasien, pankkikortin, puhelimen ja kalenterin joukosta.

7. Solariummaksujen osalta tulee tuntuvia säästöjä, koska kirkasvalossa voi hoitaa myös kelmeän rusketuksen.

8.  Alhaiseksi painunut syntyvyys lähtee nousuun. Kun bepantheenia  alkaa erittyä, syntyy sutinaa ja halut heräävät. Tutkimusten mukaan kesäinen valo saa karun suomalaisenkin heräämään seksin iloihin ja riettauksiin, kunhan valohoitoa jatkuu päivittäin vähintään puoli tuntia.

9. Kirkasvalo parantaa kaikki piilevät, oirehtivat ja tulevat sairaudet. Ainakin ne, joita vihreä tee ei ole vielä hoidellut. Poissa ovat päänsäryt, hammaskivut, vaihdevuodet, luulotauti, reuma, polio, musta surma, lintuinfluenssa, juoppohulluus tai ikääntyminen.

10. Viimeinen perustelu tarvitaan, jotta saadaan kymppi täyteen. Mikä oli todistettava = M.O.T.

Ei kommentteja: