maanantai 26. lokakuuta 2015

Viikon syyllinen: Sebastian Tynkkynen

Viikon syyllinen Sebastian Tynkkynen syyllistyi moneen pahaan politiikan perussyntiin. Hän vastusti puoluejohdon linjaa, vaati puoluetta äänestämään hallituksessa istumista vastaan, keräsi vastustajien nimilistaa ja mitä niitä nyt olikaan. Puolueen puheenjohtaja Soini halusi puolueen noudattavan sääntöjä. Tynkkynen erotettiin puolueesta, vaikka hän voikin olla sen varapuheenjohtaja.

Kansan syvien rivien tuomio:

1. Tynkkynen saa erityistehtävän puolueen varapuheenjohtajana. Tehtävänä on kitkeä vastustajat pois puolue-elimistä ja kaikenlaisten sooloilijoiden erottaminen puolueesta. Erityisesti julkisuudessa esiintyvien sooloilijoiden toimet halutaan poistaa mediaan sivuilta.

2. Tynkkynen valitaan kirjoittamaan Hallituksen uutta lisäbudjettia. Erityisesti rahaa tarvitaan maahanmuuttajien vastaanottamiseen. Myös kehitysyhteistyörahoja tarvitaan lisää. Rahat pitää ottaa eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja lapsiperheiltä.

3. Sebastian Tynkkynen lähetetään Perussuomalaisten nuorisojärjestön vuosikokoukseen suostuttelemaan jäsenistö puolueen hallituspolitiikan taakse. "Nuorena vitsa on väännettävä" on tuttu soinilainen sananparsi. Se otetaan nuorisojärjestön pääideologiaksi.

4.  Timo Soini pyytää Tynkkystä myymään Espoon vastaanottokeskuksessa Soinin kirjoittamaa kirjasta "Wellcome refugees".  Tynkkynen saa kirjasta myyntiprovikkana 10 prosenttia. Muut tulot annetaan lyhentämättömänä vastaanottokeskuksen toimintaan.

Ei kommentteja: