tiistai 5. tammikuuta 2016

Ostin kengät

Näin Fidassa vaaleanruskeat kävelykengät. Ne olivat käytetyt, mutta hyvässä hapessa. Hinta oli 14 euroa ja rapiat päälle. Olisin ostanut kengät heti, mutten löytänyt Fidakorttiani. Sillä saa 20 % alennuksen. Tänään menin uudelleen Fidaan. Hyllyssä odotti tuttu kenkä. Sanoin kenkä, koska toinen kenkä oli tiskillä. Kävin kokeilemassa kenkiä jalkaan. Niissä oli hieno nahka sekä päällä, että sisällä. Kärjessä oli metallituki. Italialaista laatutavaraa.

Löysin vielä Ilvestyynyn. Se maksoi kaksi ekeä. Menin kassalle ja yritin maksaa.  Kortilla saisi kuitenkin alennuksen yli 20 € maksavista tavaroista. Etsiskelin kiinnostavia kohteita, muurin löytänyt mitään kiinnostavaa. Takit olivat puolen hinnan tarjouksessa, mutta kahta tarjousta ei voinut yhdistää. Löysin pari isoa keittokirjaa, jotka maksoivat yhteensä kuusi euroa. Alennus koski vain vaatteita.

Palasin vaatteiden pariin. Lopulta löysin vaalean neulepaidan. Maksoi kuusi euroa. Nyt sain tämän mahtavan prosenttialennuksen. Tärkeintä oli kuitenkin uudet hienot kesäkengät. Työnsin kenkien sisään sanomalehtipaperia, jotta poimut suoristuisivat.

Näen jo mielessäni itseni kävelemässä Hämeenkatua ylläni vaalea neule, vaaleanvihreät housut ja vaaleanruskeat nahkakengät. Odottelen pakkasten laantumista ja kevään alkua. Sitten meikä briljeeraa aivan uudella tyylillä.

Ei kommentteja: