torstai 18. huhtikuuta 2019

Guru's Kitchen and bar

Taas on meneillään Syö kympillä-kampanja. Tampereella noin kymmenkunta ravintolaa tarjoaa erilaisia annoksia iltaisin kympin hintaan. Viimeeksi kampanja oli tammikuussa. Päätimme kokeilla  jotain uutta, Aleksis Kivenkadulla sijaitsevaa Guru's Kitchen and Bar-nimistä ravintolaa.

Tarjolla oli kaksi annosta. Casablanca piti sisällään lammastaginea, tabboulehia (?), salaattia ja kirsikkatomaatteja, harissacremeä, porkkanahummusta ja valkosipulileipää. Bianca oli kasvisvaihtoehto, jossa oli paistettuja herkkusieniä, tofua, chili-tomaattikastiketta, couscousta, salaattia ja kirsikkatomaatteja, harissacremeä, punajuurihummusta ja valkosipulileipää. Samanhenkisiä välimeren eteläpuolen ruokia.

Ruoka oli maukasta ja monivivahteista. Maut vaihtelivat mukavasti niin, että monet olivat ihan uusia makuja. Välillä chili puraisi kevyesti ja pehmeä harissacreme suli suuhun. Oikein mukava tuttavuus tämä ravintola. Ateriahinnat ovat yleensä parin kympi molemmin puolin. Syömämme annokset maksavat normaalisti hieman alle kaksi kymppiä. Suosittelen illanistujaisiin ja pieneen herkutteluun Gurun keittiötä ja baaria.

Ei kommentteja: