torstai 3. syyskuuta 2020

Keräys: Eurolla Pesoselle kahdeksas miljoona ?

Viime päivinä on nähty miten pahassa ahdingossa teollisuusjätti UPM on Suomessa. Tehtaita suljetaan ja yrityksen tuotto jää pieneksi. Toimitusjohtaja jää tällaisissa kovissa paikoissa vähemmälle huomiolle. UPM:n toimitusjohaja sai onneksi viime vuonna nostettua palkkansa seitsemään miljoonaan, mutta nyt nousu näyttää taittuvan. Nyt tarvitaan kansa yhteistä tahtoa ja toimeliaisuutta.

Ehdotan kansalaiskeräystä nimellä "Pesoselle kahdeksas miljoona". Tarkoituksena pelastaa toimitusjohtajan palkkakehitys ja innostaa häntä uusiin suorituksiin yrityksen saneeraamisessa. Olen valmis sijoittamaan pelastusoperaatioon yhden euron. Kaverini innostui asiasta ja ilmoitti lähtevänsä mukaan samaisella eurolla. Vielä tarvitaan 999.998 muuta henkilöä, jotta saadaan milli kasaan. Tavoitteena kerätä kahdeksas miljoona jouluun mennessä. Jouluna kahdeksas miljoona voidaan luovuttaa suoraan johtajalle.

Hei sinä opiskelija, tavis, eläkeläinen, osa-aikatyöläinen, toimeentulotuella elävä tai muuten pienituloinen !
Nyt on sinullakin mahdollisuus tehdä jotain yhteiskunnallisesti merkittävää. Yhteiskuntavastuu on päivän sana. Se on nyt täällä. Kerätään joukolla Pesoselle kahdeksas miljoona ! Tule eurolla mukaan ja pian miljoona on koossa. Euro on pieni almu sinun kukkarossa. Pienistä puroista kasvaa iso virta.

Ei kommentteja: