sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Vitsi

Turkulainen, tamperelainen ja porilainen istuivat baarissa samassa pöydässä. Keskustelu siirtyi, kuinkas muuten, kilpailuun siitä kenellä on paras kapakka. Tamperelainen kertoi Hämeenkadulla olevasta ravintolasta, jossa tuoppi olutta maksaa vain 5 euroa, mutta kolmesta viiteen iltapäivällä tuopin saa kolmella eurolla.

Porilainen pyöritteli päätään ja kertoi Porin keskustassa olevasta tavintolasta. Tuoppi maksaa vaivaiset neljä euroa, mutta puolilta päivin aina kuuteen asti iltapäivällä sen saa vaivaisella kahdella ja puolella eurolla.

Kaverukset kääntyivät katsomaan kysyvästi turkulaista. Hän oli hetken hiljaa ja sanoi, ettei tuossa ollut mitään ihmeellistä. Turussa on kapakka, jossa pelkällä narikkamaksulla saa juoda ilmaiseksi koko illan. Jossain vaiheessa iltaa saa myös pikapa... seksiä toiletissa. Kaiken kukkuraksi yöllä saa ilmaisen taksikyydin kotiinsa.

Tamperelainen ja porilainen pyörittelivät päitään epäuskoisina. Ei voi millään pitää paikkaansa. Turkulainen vakuutti tämän olevan totta. Kaksikko vaati tarkempaa tietoa asiasta. Turkulainen pysyi tiukasti kannassaan. Kaksikko vaati todisteita. Siihen  turkulainen totesi ykskantaan: "Totta se on, uskokaa pois. Vaimoni kertoi minulle tämän eilen."


Ei kommentteja: