sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Loppuvuoden iloinen media

 EU ja Britannia pääsivät viime metreillä sopuun Brexitistä. Asiantuntijoiden ennakkoarvioiden mukaan Britannia sai enemmän tahtoaan läpi. Mutta aika näyttää. Joka tapauksessa iloinen uutinen vuosien tervauttavien tahkoamisten jälkeen.

Koronarokotetta on annettu ensimmäisille ihmisille myös Suomessa. Meikäläinen kuuluu tähän reilun neljän miljoonan kansalaiseen ryhmään. Rokotetta tulee sitten meillekin kesän kieppeillä. Toivo on kuitenkin herännyt ja siinähän on hyvä elää. Eikö ?

Yhdysvaltain itsekeskeinen ja ylimielinen presidentti joutuu väistymään, vaikkei ole pystynytkään myöntämään tappiota. Eihän narsisti myönnä mitään muutakaan negatiivista asiaa omasta toiminnastaan tai käytöksestään. Rehellisesti sanottuna vahingon ilo on paras ilo. Tässä asiassa tunnen ainakin aitoa vahingon iloa.

Entinen mäkihyppääjä Toni Niemisen on löytänyt uuden naisystävän. Niemisen on viettänyt uuden seuralaisen kanssa koko joulun. Olisiko Niemiseltä tällä kerralla iloinen tulevaisuus. Aiemman suhteet ovat karahtanut kiville kuten Veskulta Loirilla. Iloitaan siihen asti, kun on iloittava ! Miksei ?

Uutuusohjelma Laulu rakkaudelle on otettu ilolla vastaan. Ohjelmassa julkkis istuu tuolilla ja estradilla esitetään jokin hänelle tärkeä kappale. Se herättää tunteita. Perheenjäseniä on yleensä myös paikalla. Julkkis on otettu ja yllättynyt. Kyyneleitäkin virtaa. Yleisö tykkää, koska tunteet kuvaavat ihmisen aitoa reagointia. Edes tosi-tvssä ei aina tiedä ovatko tunteet aitoja. Tässä ovat. Ihmiset ovat usein vähään tyytyväisiä.

Uudeksi kesäolympialaisten lajiksi on hyväksytty breakdance. Iloinen uutinen nuorille beikkaajille. Kaikki nuoret eivät jaksa Tapparaa, Viipurin Urheilijoita tai Kankaanpään Seudun Leiskua. Tanssihan on oivaa liikuntaa. Breikkaaminen on lisäksi akrobatiaa. Jos kerran golf, miksei breakdance ?  Ilolla mennään asfaltin pinnalla.

Ei kommentteja: