sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Ruokaa Turussa

 Viikonlopun reissulla oli mukava tutustua Turun ravintolatarjontaan. Aura joen rannalta löytyy monia laadukkaita ravintoloita, joista löytyi mielenkiintoisia aterioita. Me keskityimme Aurakadun anteliain.

Di Trevi on Välimeren nakunaitintojen ravintola. Tapaksia, pizzoja, pastaa jne. Tilasimme alkuruoaksi Papas pravas-perunoita, grillattuja paprikoita ja jättikatkarapuja. Pääruokana jaoimme Serrano-pizzan. Kaikki oli taidolla ja laadukkaista raaka-aineista tehty. Katkaravut olivat mukavan tulisia. Pizza oli aika suolainen, mutta ruokaisia. Hintaa aterialle tuli 42 €, sillä juomana oli raikasta vettä.

Välillä tuntuu, että ravintolamaailmassa on kaikki koettu. Tarkoitan meidän budjetillamme tehtyjä vaihtoehtoja. Vaan eipä ole ! Varasimme pöydän Pincho Nation-nimiseen ravintolaan. Olin ladannut puhelimeeni ravintolan appsin. Se olikin tarpeen. Kaikki tapahtui nimittäin puhelimella. Ravintolassa oli tarjolla erilaisia tapaksia. Ne tilattiin puhelimella. Puhelimeen tuli myös ilmoitus ruokien valmistumisesta. Haimme ruoka-annokset puulaudalla. Kahdelle puulle oli laitettu tilaamamme kahdeksan eri pikku annosta. Bataattiranskiksia, papuja, nduijaa, pari katkarapuannosta, kanavartaita, lihapullia, duesalilloja. Niistä riitti hyvin kahdelle. Oikein maukas ja monipuolinen ateriakokonaisuus. Hintaa tuli vain 35 € veden kanssa. Pincho Nation-ravintoloita on viitisenkymmentä Ruotsissa. Suomessa vain Turussa ja Lahdessa. Tervetuloa myös Tampereelle !

Ei kommentteja: