torstai 10. toukokuuta 2018

Ei voi olla totta !

Amerikkalaiset tutkijat ovat rodenneet, että suolakurkkuja ja muita fermentoituja vihanneksia syövillä nuorilla aikuisilla on vähemmän ahdistusta kuin muilla ikätovereilla. Kannattaa siis syödä suolakurkkuja, hapankaalia yms kasvistuotteita. Niiden probiootit tekevät hyvää mielelle ja myös vatsalle.

Ex-kansanedustaja, kirjailija, naisasianainen ja seksin tuntija Rosa Meriläinen kertoo lääkärin suositelleen yhtä orgasmia viikossa hoitona masentuneisuuteen.

Pyynikin panimo on kehitellut Tampereella kaupunginosien mukaan nimettyjä lahvilaatuja. Markkinoille on tullut uusia kahvilaatuja, joilla on kovin hauskat nimet: Kalevan kaski, Pyynikin humina, Pispalan nousut ja Tammelan voima. Jälkimmäinenhän oli legendaarinen tammelalainen kapakka.

Malesian vaaleissa saatiin yllätys, kun oppositiopuolue voitti vaalit. Puolueen johtaja 92-vuotias Najrib Razak noussee pääministeriksi. (Kuvien perusteella puoluejohtaja näyttää kovin siloposkiselta. Ettei vaan olisi kutonen kääntynyt yläasentoon ysiksi !)

Harri Kirvesniemi täyttää 60-vuotta. Ikinuori hiihtäjäsuuruus ja dopingiakin kokeillut urheilija sanoo juoksevansa Cooperin testissä nykykunnolla sellaiset 3300-3400 metriä.

Pituushyppääjä Kristiina Mäkelä kertoo olevansa pettynyt huippu-urheilun rahoitukseen. Rahat jäävät urheilujohtajien koviin palkkoihin eivätkä kulkeudu urheilijoiden tukemiseksi.

Legendaarinen jalkapalloilija ja valmentaja Mixu Paatelainen on jälleen tarttumassa ruoriin. Kesäkuun alusta lähtien Paatelainen valmentaa Latvian maajoukkuetta. Hyvin ei ole mennyt Mixun touhu, sillä potkut ovat seuranneet toisiaan, Suomen maajoukkueesta, Skottiseurasta ja viimeeksi thaimaalaisesta futisseurasta.

Mariaanien haudasta on löytynyt muovipussi. Ennestään tästä 11 kilometrin syvyydessä olevasta merenpohjasta on löytynyt tuhansia tavaroita kuten metallia, kumia, kalastusvälineitä ja lasia. Haudassa olevilla eliöillä on todettu 50-kertaisesti enemmän myrkkyjä kuin esimerkiksi Kiinan saastuneimpien jokien ravuissa.

Bensan hinta on taas kovasti koholla. Tänään bensa maksaa yli 1,50 € litra. Syynä ei ole kuitenkaan Yhdysvaltojen ja Iranin kiista ydinsulkusopimuksesta tai öljyn maailmanmarkkinahinnan kallistuminen. Kuulemma syynä on tällä kertaa dollarin vahvistuminen euroon nähden.



Ei kommentteja: