torstai 21. marraskuuta 2019

Syöminen on halpaa

Ruokakaupassa hinnat ovat meikäläisittäin huokeat. En enää yhtään ihmettele, miksi suomalaiset tulevat tänne talvea pakoon. Ilmasto on ystävällinen ja hintataso halpa. Jouduin ostamaan kuvan keppanan, sillä se maksoi van 0,25 senttiä. Maku oli ihan koffimaisen hyvää. Paketti italialaista Mortadella-makkarasiivuja (200gr.) maksoi 0,65 senttiä.  Kaksi isoa sämpylää ja pitkä kermamunkki maksoivat yhteensä 1,50 €. Siitä kermamunkin hinta oli 1,10 €. Kaksi kiloa tomaatteja maksoi 1,75 €. Suklainen tryffelirasia oli 1,10 €. Nestlen 100 gramman tumma suklaalevy 0,67 €. Halvin tähän asti löydetty punkkupullo on ollut 1,09 €. En tosin maistanut, mutta kahden euron punkku Los Molinos on samaa mitä myydään alkossa neljä kertaa kalliimmalla.



Olemme syöneet nyt viikon verran tapaksia joka ilta. Juomana lasi olutta ja viiniä. Hinta on ollut alle 25 €. Vatsa on ollut aivan täynnä. Näillä hinnoilla Suomenkin ravintolat olisivat täynnä ruokailijoita.



Itsekin alan olla vähän kahden vaiheilla. Pitäisikö kokeilla elämää Espanjassa ? Ehkä pari kuukautta ensiksi. En kuitenkaan haaveile suunnistavani Marbellaan, Fuengirolaan tai muihin suomalaisiin eläketaajamiin. Katsotaan sitten tämän reissun jälkeen, mitä mieleen tulee. Sevilla ei ole ainakaan hassumpi kohde.

Ei kommentteja: