keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Suomi - Tšekki

 


Kävin korkkaamassa Nokia Arenan. Iso oli. Odotin vielä enemmän, kun oli suitsutettu niin paljon. Noo, mutta meneehän se noinkin. Valoshow oli hieno. Ääni oli hyvätasoinen. Kuului kovaa, mutta ääni ei puuroutunut niinkuin Hakametsässä. Piippuhyllyltä näki kaiken hyvin. Kuulutuksista pystyi saamaan selvää. Käytävät olivat aika askeettista ja paikat ruuhkautuivat, kun ihmiset jonottivat ostoksia ja toiset kiersivät ympyrää.

Pelattiin MM-lätkän viimeinen ottelu. Suomi kontrolloi peliä ja teki tarvittavat maalit. Suomen pelitapa on muuttunut vanhan Ruotsin kaltaiseksi. Pidetään kiekkoa, kontrolloidaan peliä ja vältetään virheitä. Aina tulee muutama paikka ja niistä isketään maalit. Saa nähdä kuinka pitkälle sillä pelillä pärjää nopeita joukkueita vastaan. Tšekki oli hyytynyt vanhasta tsekistä. Entinen kovaa luisteleva joukkue etsi jotain, muttei löytänyt. Torstaina alkavat tosipelit. Suomi ottaa mittaa olympialaisten sensaatiojoukkue Slovakiasta. Kaiken lisäksi ensi vuonna jatketaan. Tampere sai myös ensi vuoden kisat järjestettäväksi Latvian Riikan kanssa

Paikalla oli 11.600 katsojaa. Tilaisuudesta poistuminen sujui nopeasti. Mitään ruuhkia ei ollut ainakaan meillä. Kävelimme tyytyväisenä rauhallisesti Kansikadulle. 

Ei kommentteja: