tiistai 28. kesäkuuta 2016

Englannille Brexit myös jalkapallossa

Englanti pelasi itsensä ulos myös Euroopan jalkapallokisoista. Piskuinen Islanti ei kunnioittanut velttona miljonäärejä vaan passitti engelsmannit takaisin kotisaarelleen. Englannin lehdistö on ehtinyt jo soimata pelaajia ja erityisesti valmentaja Roy Hodgsonia. Meille suomalaisille tulos ei ollut yllätys, sillä sama mies on valmentanut myös Huuhkajia. Tulokset olivat vielä vaatimattomampia. Meillä olisi ollut knowhowta Hodgsonista.

Näyttää siltä, että Englanti on jonkinlaisen masokistinen kouristuksen pyörteissä. Halutaan olla niin ylimielisen itsenäisiä ja riippumattomia, että sahataan omat  jalat poikki. Samantyyppinen kouristelu on menossa myös Venäjällä. Sielläkin kansa on kovasti mielellään eristäytynyt ja linnoittautunut irti EUsta ja EMstä. Myös Venäjän valmentaja sai kenkää/otti loparit.

Onneksi Englannin tupla-Brexit on tullut maan omasta halusta ja teoista. Ei voi syytellä muita, kun on itse valinnut tiensä. Tulevaisuudessa englantilainen muistelee menneitä kysymällä kaveriltaan  : "Missä olit tupla-Brexitin aikaan". On siinä muisteltavaa yllin kyllin.

Ei kommentteja: