maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kansa järkyttyi

Kansa järkyttyi, kun se kuuli ja näki jotainn ennen kuulumatonta ( näkemätöntä). Jorma Uotisella oli harmaa tukka Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Hiukset olivat kasvaneet viikossa pitkiksi. Nyt kansalaiset ovat vaatineet Jormaa palaamaan takaisin kaljuksi. Nettiin on perustettu kansanliike "Kalju - ei paha !" Sen tarkoituksena on kerätä 50.000 nimeä, jonka myötä laaditaan uusi laki. Uotinen saa esiintyä telkussa vain kaljuna. Yksityishenkilönä Uotinen saa käyttää hiuksia. Ellei tämä tapahdu, aloitteentekijät uhkaavat olla katsomatta tätä tanssiohjelmaa.

Kansa järkyttyi, kun se kuuli Timo Soinin aikovan jättää Perussuomalaisten puheenjohtajan hommat. Puolue uudistaa toimintapolitiikkansa. Enää perussuomalaiset kansanedustajat eivät selviä olankohautuksella tai huomautuksella saamistaan oikeuden tuomioista. Jatkossa ei voi puhua tai kirjoitella mitä sattuu mieleen juolahtamaan. Timo vaaditaan takaisin johtoon, samalla tavalla kuin Paavi johtaa katolista kirkkoa. Koko loppu elämäksi. Sitä paitsi Soinikin on katolinen. Ellei näin tapahdu kansa aikoo äänestää demareita, vasureita,  keskustaa tai kokoomusta. Radikaaleimmat perussuomalaisten äänestäjät uhkaavat jopa äänestää vihreitä tai ruotsalaisia.

Kansa järkyttyi, kun se seurasi Lahden kisoja. Syy ei ollut Niskasen, Pärmäkosken tai Heikkisen mitalit. Ei myöskään vaatimattomaksi jäänyt lipunmyynti. Kansa järkyttyi, koska Suomen huolto ei antanut Anne Kyllöselle nopeita suksia. Nyt vaaditaan, että MM-kisojen tulokset peruutetaan ja Lahdessa hiihdetään uudet kisat. Tai ainakin naisten matkat. Tai edes sen matkan, missä Anne epäonnistui. Edelliselläkin kerralla Lahden kisat päättyivät järkyttävästi. Niin nytkin.  Maamme korkein urheilujohto aikoo sotkeutua tähän asiaan. Maailman kaikkia arvokisoja 100000 € kuukausipalkalla kiertävä Mika Kojonkoskikin on ärähtänyt. "Asia on selvitettävä omassa porukassa". Urheilujohto ei halua uusia kisoja, joilla Anne voisi puhdistaa maineensa ja näyttää osaamisensa. Kansa on järkyttynyt. Kansa vaatii uutta näyttöpaikkaa Annelle.

Kansa järkyttyi, kun se kuuli Toni Niemisen kulkevan ilman sormusta ja kertoi avioliiton olevan finaalissa. Heidi-vaimo sanoi kaiken olevan kuitenkin kunnossa. Voiko iltapäivälehtiin enää luottaa, kysyy kansa ?

Kansa järkyttyi, kun se kuuli Ex-ministeri Hanna Mäntylän petossyytteen vanhentuneen. Laki on kaikille saman. Vain syytteet vanhenevat.

Kansa järkyttyi, kun se kuuli Roman Jeremenkon muuttavan pois Suomesta. Se taas johtuu pelikieltoa koskevan valituksen hylkäämisestä. Niin pienestä määrästä, niin pitkä panna. Närkästänyt Jeremenko aikoo asua vastaisuudessa Venäjällä. Kansa järkyttyi Venäjällä.

Kansa järkyttyi, kun se kuuli HIM-yhtyeen lopettavan. Tosin bändi ei ole esiintynyt viime aikoina, mutta se on nyt loppu. Tai siis ensi kesän jäähyväiskiertueen jälkeen.

Kansa järkyttyi, kun lentoalan lakko ei haitannutkaan lentoliikennettä. Nyt 2700 €/kk alkupalkan ansaitsevat palkoilliset duunarit joutuvat miettimään uusia keinoja saadakseen heikon palkan
nousemaan. Samaan aikaan Jussi Pesonen väläytteli tulevista palkankorotuksista.

Kansa järkyttyi, kun se kuuli ensi tiistaina alkavista lumisateista. Aurinko on paistanut ja hiihtolomalla on ollut kivaa. Nyt lumisade aikoo yllättää suomalaiset.  Kansa on järkyttynyt. Eikö
meteorologeilla ole muuta tekemistä, kuin ennustaa lumisadetta maaliskuussa ?

Ei kommentteja: