sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Lohturuokaa: Makeat porilaiset

(Huom ! Terveysintoilijoiden kannattaa siirtyä suoraan seuraavaan tekstiin.)
Joskus tekee mieli jotain hyvää ja helppoa. Porilaiset on helppo ja nopea valmistaa, mikäli käyttää puolivalmisteita. Tarvitaan makkarapihvejä, hampurilaissämpylöitä, kurkkusalaattia ja hampurilaiskastiketta. Makeus saadaan sipuli-pekoni paistoksesta. Kuullotetaan sipurirenkaita öljyssä pekonisilpun kanssa. Keskivaiheella lisätää pari ruokalusikallista ruokosokeria. Annetaan seoksen muhia tummaksi.

Makkarapihvit uuniin kymmenekai minuutiksi, sitten sämpylät toiselle kympille. Otetaan lämpimät palat pois uunista. Sämpylän puolikkaan päälle laitetaan reilusti sipuli-pekoniseosta ja hampurilaiskastiketta, päälle makkarapihvi, kurkkusalaattia, hampurilaiskastiketta ja sämpylän puolikas. Maistuu hyvältä sellaisenaan tai vaikka nollaoluen kanssa. Kaksi porilaista on jo melkein liikaa, mutta uppoaa nälkäisenä.

Ei kommentteja: