tiistai 10. huhtikuuta 2018

Toimia syntyvyyden lisäämiseksi

Tilastokeskus on kertonut, että 20-29 vuotiasta suomalaismiehistä 87-prosentilla ei ole lasta. Tämä tieto on herättänyt paljon spekulaatiota ja tiedon todenperäisyyttä on ehditty jo epäilläkin. Valtiovarainministeriö on kuitenkin pysynyt hereillä ja ryhtynyt toimeen asiantilan korjaamiseksi. Ministeriössä on tehty aktivointiohjelma, jolla 20-29-vuotiaita miehiä rohkaistaan kumppaninhakuun, intiimiin yhdessäoloon ja tätä kautta isyyteen. Toimituksemme on saanut käsiinsä tämä salaisen ohjelman, joka esitellään hallitukselle kuluvan viikon aikana.

1. Jokainen 20-29 vuotiaan miehen tulee kolmen kuukauden aikana käydä nettitreffeillä ainakin kolmen eri naisen kanssa. Vaihtoehtoisesti on tavattava yhden naisen kanssa reaalisessa elämässä. Kolmas vaihtoehto on käydä viikon mittaisella seurustelukurssilla, jossa opetetaan miehen ja naisen anatomiaa, nykyaikaisia iskutekniikoita ja lastenhoidon alkeita. Mikäli nuoret miehet eivät suorita mitään näistä kolmesta aktivointitoiminnasta, vähennetään heidän palkastaan, päivärahoistaan, työttömyyskorvauksesta, asumistuesta tai opintorahasta 4,7 %.

2. Armeijan harmaissa varusmiehille myönnetään anomuksesta naimalomia. Naimaloma myönnetään mikäli varusmies on tuonut edelliseltä lomaltaan todistuksen suoritetusta seksuaalisesta toiminnasta. Varusmiehille ei jatkossa anneta lomille mukaan enää yhtäkään kondomia. Myös kiisselin eli jarrun syöttäminen lopetetaan. Kaikki varusmiehet saavat kirjalliset ohjeet lomilla tehtävästä seurustelus. Armeijan kapiaiset opettavat varusmiehiä puhumaan reaalitilanteissa lemmenleikeistä vastakkaisen sukupuolen kanssa.

3. Valtakunnallinen tiedotuskampanja käynnistetään erilaisilla festareilla ensi kesänä. Teemalla "Heavyä seksiä ilman ehkäisyä" pyritään innostamaan nuoria miehiä erotiikan maailmaan ja välttämään erilaisia ehkäisymuotoja. Festareille pystytetään erotiikkatelttoja, joissa asiantuntijat
neuvovat  nuoria miehiä välttämään ehkäisyä. Kampanjan suojelijaksi on lupautunut maan presidentti.

4. THL ja Kela ovat luvanneet alennusta kaikille 20-29 vuotiaille seksilelujen, aktivointivälineiden ja -aineistojen hankintaan. Alennus on 50 % ostohinnasta. Seksialan varusteita voidaan hankkia rajattomasti, mutta alennuksen saa kuukaudessa 100 € hankinnoista. Alennus poistuu kuitenkin kolmen lapsen jälkeen tai miehen täytettyä 29 vuotta. Alennusoikeus kirjataan miesten kelakorttiin.

5. Erään paljon käytetyn yhteisöpalvelun kautta selvitetään, miksi nuoret miehet eivät halua tehdä lapsia. Tämä käy helposti, sillä näinhän ison maan presidentinvaaleissakin välitettiin tarvittavia tietoja vaalikampanjaan. Näin voidaan toimia Suomessakin. Passiivisia miehiä voidaan myöskin houkutella toisen yhteisöpalvelun kumppanihaun kautta. Näin poikamme saadaan takaisin oikealle tielle löytämään elämän perusarvot vaipanvaidon, koliikkien ja yövalvonnan kautta.

6. Aktivointitavoista säädetään uudet lait sote-uudistusten yhteydessä. Maakunnille tulee tehtäväksi toteuttaa edellä mainittuja toimia. Maakunta voi vapautua aktivoinnista, mikäli puolet 20-29-vuotiaista miehistä on tullut isäksi maakunnan alueella. Aktivointivelvoite voidaan kuitenkin palautua
mikäli isien lukumäärä jää alle 50%.

Ei kommentteja: