perjantai 3. toukokuuta 2019

Taco Bell

Taco Bell - pikaruokaketju rantautui Suomeen reilu vuosi sitten. Matkalla ulkomaille yövyimme lentokentän hotelli Scandicissa. Se sijaitsee Vantaalla lähellä ostoskeskus Jumboa. Viihdekeskus Flamngosta löytyi tämä amerikkalainen pikaruokaketju. Pitihän sitä kokeilla.

Söimme annoksen nimeltä Meal for 2, ateria kahdelle. Se piti sisällään neljä pientä palaa quesadilla piirakkaa, kaksi tacoa, nacho annos kastikkeilla, ranskalaiset, salaatin ja kaksi juomaa. Ruokaa oli ihan riittävästi. Otin omaan tacooni tulisen kastikkeen ja se oli tulinen. Maukkaimpia olivat quesadillat. Täytteenä oli kasviksia ja juustoa. Oikein mehevän suussasulavaa sormiruokaa. Myös ranskikset ja tacot olivat maukkaan mausteisia. Vatsat tulevat ihan riittävän täyteen.

Ateria oli ilmainen. Sain Tradekan jäsenenä kahden kympin lahjakortin mihin tahansa Restelin ravintolaan. (Tradeka omistaa Restelin. Kyse on vanhan E-osuusliikkeen jäsenyydestä.) Ateria kahdelle maksoi 19,95 €, joten kuponki kattoi kustannukset. Ehkä Taco Bell rantautuu jossain vaiheessa myös Tampereelle. Minusta ei tullut mitään tacobellin fania, mutta onhan tämä ihan kivaa vaihtelua.. Tarjolla on myös wrappejä ja burritoja. Kivaa pikaruokaa, silloin kun muut vaihtoehdot kuten Snagari, Rax, Mäkki, Hese tai Sushi buffet alkavat kyllästyttää.

Ei kommentteja: