keskiviikko 1. toukokuuta 2019

VAPPUPAKINA

Oikein hyvää vappua kaikille !
Nyt on iloisi uutisia kerrottavana Vapun kunniaksi. Maamme on saanut uuden hallituksen. Se on enemmistöhallitus ja siihen kuuluvat kaikki puolueet Keskustaa lukuunottamatta. Antti Rinne kutsui kaikki puoluejohtajat Kesärantaan vappujuhliin. Muutaman tunnin juhlinnan jälkeen Rinne ehdotti hallituksen muodostamista. Kaikki puolueet olivat heti juonessa mukana ja pian uusi hallitus oli valmis. Samoin hallitusohjelma. Kaikki puolueet saivat tahtonsa läpi, ainakin joiltain osin. Keskusta suostui jäämään oppositioon, jos se saisi valita Antti Kaikkosen puheenjohtajaksi ja lisäksi Juha Sipilän yritysryppäälle myönnettäisiin tuntuvat elinkeinotuet.

SDP sai läpi pienituloisille eläkeläisille suunnatun satasen korotuksen eläkkeeseen. Tällä parannetaan ihmisten ostovoimaa, joka taas lisää valtion verotuloja. Lisäksi Kemin sataman väylää syvennetään, jotta entistä isommat laivat voivat viedä sellua Kiinaan. Tällä lisätään työllisyys 75 prosenttiin.

Perussuomalaiset saivat läpi uudet maahanmuuttajien soveltuvuustestit. Niuvanniemen sairaalassa testataan kaikkien epäilyttävien maiden kansalaiset. Ovatko he potentiaalisia kriminaaleja vai eivätkö ole ? Ylilääkäri päättää kuka on potentiaalinen suomettuja tai kuka lähetetään Britanniaan. Briteillähän ei ole käytössä lainkaan henkkareita ja nehän ovat eroamassa EU:sta joka tapauksessa.

Kokoomuksen ehdotukset yritysverojen laskemisesta hyväksyttiin. Lisäksi pörssiyhtiöille maksetaan lisää yritystukia. Näin yritykset maksavat isompia osinkoja, joka taas elvyttää liike-elämää ja se taas lisää osinkoja.

Vihreiden ehdotuksesta hyväksyttiin 6 € lentovero. Lisäksi kaikki koululaiset voivat maksaa koulun keittolassa lihapäivinä ylimääräisen 50 sentin lihaveron. Kanapäivinä voi maksaa 20 senttiä.

Vasemmiston ehdotuksesta ilmavoimien hävittäjiä ostetaan vain 62 kpl ja ne ostetaan jostain muualta kuin Amerikasta. Näin puolustusmenot pysyvät kohtuuden rajoissa ja rahaa säästyy köyhien auttamiseen eli esimerkiksi vastikkeettomaan kansalaispalkkaan.

RKP sai läpi Vaasan keskussairaalan päivystyksen. Jatkossa kaikki suomenruotsalaiset Porvoosta Pedersööreen saavat ruotsinkielistä palvelua sairaalassa mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä. Jos matka tuntuu pitkältä voi muuttaa Kaskisiin tai Närpiöön.

Kristillisdemokraatit halusivat palkata papin eduskuntaan. Kristillisdemarit saavat myös valita heille sopivasti kristillisen papin. Papin pakeille kansanedustajat voivat mennä purkamaan tuntojaan, mikäli on saanut pataan eduskunnan urheilukerhossa tai jäänyt alakynteen kahvilakeskusteluissa.

Harkimon Liike Nyt vaati, että joku ostaa Jokerit. Pitkän pähkäilyn jälkeen päätettiin, että valtion omistajayhtiö Solidiun lähtee uudelle liiketoiminta-alueelle ja pelaa jatkossa lätkää KHL:ssä.

Hyvän fiiliksen siivittämänä päätettiin myös tehdä Suomesta kuningaskunta ja valita Niinistö ensimmäiseksi kuninkaaksi ja Aaro perintöprinssiksi. Ilmastonmuutosta ehkäistään rakentamalla raitiotiet Helsingistä Turkuun ja Tampereelle. Veikkaus päätettiin ulkoistaa. Jatkossa peliyhtiöt maksvat 20 % liikevoitosta valtiolle ja käyttävät 10 % peliongelmaisten terapiaan. Lisäksi sovittiin ikuisesta kesäajasta, jolloin aurinko paistaa aina kuten keskikesällä. Ihan lopuksi päätettiin
lähteä Tallinaan bilettämään ja kiittämään Viron hallitusta jatkuvasti kohoavasta alkoholiverosta.

Ei kommentteja: