sunnuntai 17. toukokuuta 2020

TV:n suosikkiohjelmia

Masked Singer Suomi
Tämä on uusi ja erikoinen ohjelma, jossa naamioituneet laulajat esiintyvät yleisölle ja laulavat suosikkibiisejä. Naamioituneita laulajia voi tunnistaa lauluäänestä ja kansa äänestää jonkun esiintyjän pois. Voittajaksi paljastui Sami Hedberg. Se oli ilmeisesti suuri yllätys. En tiedä, sillä en ole katsonyt tätä ohjelmaa. Huomasin vain lopputuloksen lööpeistä.

Ensitreffit alttarilla
Jos pariskunta tapaa ensimmäistä kertaa alttarilla, ei suhteen pysyvyydestä ole yhtään takeita. Pitkänkin avioliiton säilyminen voi olla kovat työn takana tai kiikun kaakun. Tässä pelleillään vakavalla asialla. Olen sen verran vanhan liiton miehiä, että kyllä hyvä avioliitto vaatii paljon pariskunnan molemmilta osapuollilta. Rakkaus. Se on kovan duunin tulosta. Jätän tällaiset hömpät väliin periaatteesta.

Koko Suomi leipoo
Vakea uskoa, että edes kaikki suomalaiset jaksaisivat katsoa tätä ohjelmaa. Veikkaan, että jotkut hyvät leipojat kilpailevat keskenään. Näissä ruoanlaiton kisoissa on se vika, ettei katsoja ehdi saamaan oppia tai vinkkejä kun vauhti on niin kova eikä kaikkea näytetä. Samasta formaatista lienevät maailman kuulut ohjelmat Koko Englanti leipoo, Koko Kiina leipoo ja Koko Kongon Demokraattinen Tasavalta leipoo. Jätän suosiolla väliin.

Lapsi tuntemattoman kanssa
Tämä pitäisi kieltää lastensuojelun näkökulmasta. En ole katsonut enkä halua edes vilkaista. Mitä
tällaiset ihmiset ajattelevat elämästä ? Onko se pelkkää leikkiä lapsen kustannuksella ? Verenpaine
nousee ja tekijät pitäisi lähettää Siperiaan. Jokuhan tästäkin kerää rahat pois. Olen aika vanha ja kiukkuinen, jotta voisin hyväksyä jotain tällaista.

Joonas Nordman Show
Se on nimensä mukaisesti suositun koomikon oma ohjelma. Vierailijoita haastatellaan ja mukana on päätähden omia juttuja. Niin ainakin luulen. En tiedä, sillä en ole katsonut tätäkään ohjelmaa. Juontaja ei yksinkertaisesti kiinnosta. Näyttelee liikaa. Sitäpaitsi Nordman on jo joka toisessa viihdeohjelmassa.

Farmi Suomi.
Tunnetut julkkikset kilpailevat maaseudulla. Maatöissä kisaillaan. Tai joissakin tehtävissä. Joku voittaa ja joku saa lähteä kotiin. Veikkaan tällaista juonta. En tiedä, sillä en ole katsellut.

Elämäni biisi.
Samat julkkikset kertovat mikä kappale on ollut tärkein elämän varrella. Muut ihmettelevät ja ihastelevat. Saattaa olla, että tämä juttu tehdään pimennossa ja osanottajat arvailevat jotain. En tiedä, sillä nämä tutut tyypit ovat tässäkin ohjelmassa tv-kärpäsinä

Marja Sannikka.
Keskusteluohjelma, jossa juonaja on kutsunut ajankohtaisia ihmisiä puhumaan ajankohtaisista asioista. Muistaakseni samainen nainen teki samanlaista ohjelmaa Ukkolan kanssa. Hän taisi saada
potkut ja juontaa nyt samanlaista ohjelmaa Alfa TV:llä. Ei nappaa. Tekoterävä nainen. En ole katsonut.

Maajussille morsian.
Monilla maaseudun alueilla olevilla tiloilla on poikamiehiä ilman vaimoa. Tila tarvitsisi naisen kättä
ja työvoimaa. Sillä tuskin on mitään tekemistä tämän ohjelman kanssa. Todennäköisesti komea mies testaa naisia löytääkseen morsiammen pienstä naisjoukosta. Tai sitten naiset yrittävät tehdä itseään tykö, jotta mies valitsisi heidät. Sehän on melkein sama asia. Ohjelma on ehkä suunnattu maalaisille tai sinkuille tai tirkistelyn nälkäisille. Tämäkin ohjelma on jäänyt väliin. Jos suhde ei toimi,,siitä saadaan taas lööppejä lehteen.

Suurmestari.
Jaakko Saariluoma on kutsunut näitä samoja julkkuja, kavereitaan ja muita julkkiksia kisailemaan jollakin tavalla. En tiedä miten. En ole katsonut. Tuskin aion katsoakaan. Kysyn vain, mettä pitääkö jokaisella telkkarin viihdeohjelman näyttelijällä olla oma ohjelma.


Ei kommentteja: