torstai 27. elokuuta 2015

Musta lista

Uusi trendikäs poliittinen ilmiö on musta lista. Tämähän on tuttu ilmiö historiasta. Noitia poltettiin rovioilla, diktatuuriset maat pistivät epäsopivat ihmiset ja kansanryhmää mustalle listalle. Väärään puolueeseen kuuluvia on pistetty mustalle listalle, virkanimityksissä on ollut mustia listoja epämiellyttävintä virkamiehiltä jne.

Nyt on taas keksitty tämä vanha traditio. Hyviä asioita ei kannata unohtaa. Perussuomalaiset ovat tehneet epäsopivasti puhuvista ihmisistä mustan listan. Tämä on hyödyllistä, sillä puolueen jäsenet saavat näin listan henkilöistä, joiden kanssa ei ole soveliasta olla tekemisissä tai puhua tietyistä asioista. Musta lista on myös poliittisesti hyödyllistä, sillä sen myötä ilmaistaan, ettei meikäläisten silmille hypitä. Kun kansanedustaja Immonen halusi nostattaa ihmisiä maahanmuuttajia vastaan, se oli aitä peruspolitiikkaa eli pikkujuttu. Mutta kun vääräoppiset poliitikot alkoivat kritisoida tätä asiaa, olikin kyse noitavainoista. Se on hyökkäys  puolueen mielipiteen vapautta vastaan. Mustalle listalle onkin päässyt toistakymmentä kotimaista henkilöä.

Asiassa on monta puolta. Useat ihmiset haluaisivat päästä tälle mustalle listalle ja ovatkin olleet yhteydessä puheenjohtaja Soiniin. Hän taas ei tiedä asiasta mitään, koska on ulkoministeri ja asia ei koske ulkopolitiikkaa.  Monet listalle joutuneet ovat kiitelleet listalle pääsemistä ja toivovat saavansa perussuomalaisilta perusteellista paheksuntaa, henkilökohtaista irvistelyä ja vanhojen juttujen kaivelua. Osa listaihmisistä on vain naureskellut koko hömelöintiä eikä ole ymmärtänyt tilanteen vakavuutta. Kysehän on selvästä syrjinnästä,  ajojahdista, kunnianloukkauksesta ja mielipiteenvapauden rajoittamisesta.

Ei kommentteja: