sunnuntai 23. joulukuuta 2018

VAIHMALAN HOVI


Lempäälässä sijaitsee Vaihmalan Hovi. Se tarjoaa majoitus- hoito- ja juhlapalveluja. Majoitustiloja on 21 huonetta. Hovissa on myös hoitola, josta on tarjolla monenlaista hemmotteluhoitoa ja elämystä. Ravintolan juhlatiloissa on mahdollista järjestää kokoustilaisuuksia, hääjuhlia ja muita tapahtumia. Hovin läheisyydestä löytyy myös hevostalli ja golfkenttä. Alueelle pääsee myös veneellä. Olimme jouluaterialla sunnuntaina. Tampereelta ei tuntunut löytyvän lainkaan jouluaterioita joulunalus sunnuntaina. Niinpä suunnistettiin Vaihmalan hoviin.

Jouluateria koostui salaattipöydästä, alkuruokapöydästä, lämminruokapöydästä ja pienestä jälkiruokapöydästä. Salaattipöydässä oli kymmenkunta erilaista salaattia, kuten rosollia, herneitä ja luumua, suolakurkkua, waldorfinsalaattia, vihersalaattia, sienisalaattia ja punakaalisalaattia. Alkuruokina tarjottiin savustettua silliä, perunoita, siikaa, maksapateeta, possunniskaa, paahtopaistia ja juustoa. Lämpiminä ruokina kinkkua ja peruna-, porkkana- ja lanttulaatikkoa. Jälkkärinä teetä ja
kahvia sekä joululeivos. Erityisen hyvää olivat mustaherukkasilli, paholaisen salaatti ja lanttulaatikko

Koko komeus maksoi 29,90 €. Ehkä hieman hintava, mutta paikka ja ympäristö olivat hienoa, ainutlaatuista ja romantillista maaseudun rauhaa.


Ei kommentteja: