keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Hölmöläisten hommia II (onnellinen loppu)

Sattumoisin Ilves menetti taas 3-0 johdon TPS:ä vastaan typerään jäähyilyyn. Vanha toteamus voittamisen pelosta on lähes tosi. Selvässä johdossa oleva Ilves tekee isoja virheitä, joilla vastustaja tekee maaleja ja tasoittaa pelin. Pahimmassa tapauksessa menee ohi.

Pahinta oli se, että TPS:n viiden minuutin jäähyn aikana kun ottelua on jäljellä viisi minuuttia, Ilves ottaa jäähyn liian monta pelaajaa jäällä. TPS ottaa maalivahdin pois ja pelaa ylivoimalla ilman maalivahtia. Onneksi Ilves pystyy hoitamaan lopulta pelin kotiin.

Ilveksellä on viime vuosina ollut kaksi valmentajaa, Karri Kivi ja Tuomas Tuokkola. Molempia yhdistää junioripelaajien kasvattaminen ja ohjaaminen. Kumpikaan ei ole varsinaisen äijäkiekon valmentajia. Sen kiekon, joka voittaa mestaruuksia. Sen kiekon, joka tappioasemasta nousee voittoon. Sen kiekon, joka voittaa kolmannet erät.