perjantai 22. maaliskuuta 2019

Liigan (tuomaritoiminnan) mafia

Nyt jo voidaan huomata, että liigan pudotuspeleissä tarkoitus on pelata kaksi suurinta joukkuetta finaaliin. Muiden joukkueiden mahdollisuudet haastaa näitä joukkueita ovat minimaaliset. Tuomaripeli, liigan kurinpitoporukka ja keskitetty tilannehuone. Kaikki pelaavat isojen joukkueiden pussiin.

Veikkaisin, jos vättämättä pitää arvata, ettei loppuottelupari ole yllätys: Loppuottelussa pelaavat Kärpät ja Tappara. Onnea teille, jotka olette luoneet tämän systeemin. Suljettu sarja ja etukateen valitut loppuottelijat. Heinoa toimintaa.

Antakaa vain pelikieltoja olemattomista taklauksista, tarkistakaa maaleja isojen pussiin ja viheltäkää jäähyjä tai jättäkää viheltämättä jäähyjä ! Siitähän teille maksetaan. Näillä keinoilla Suomen TsSKA ja SKA pelaavat loppuottelussa. Niitä ei voi voittaa millään tavalla. Onnea teille, jotka kannatatte näitä joukkueita. Mikään ei muutu eikä muuta tätä dynastiaa.

Jos olet juniori, hankkiudu näiden joukkueiden pariin. Sieltä löytyvät voittajat ja voittajien apurit. Siitä pitävät huolen taustalla hääräävät tuomarit sun muut valvojat.

Ei kommentteja: