sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Tammelan stadion

Tammelan keinonurmella pelasivat Ilves ja Vaasan Palloseura  Veikkausliigan matsin. Ilves voitti 3-2, hyvä niin. Vaasalaiset saivat hyvän avun, kun Ilveksen maalivahti sai punaisen kortin ja joukkue pelasi vajaalla suurimman osan peliä. VPS siirtyikin ensimmäisellä puoliajalla 1-2 johtoon ja ottelu näytti selvältä. Ilves sinnitteli kuitenkin aikansa ja toisella puoliajalla VPS tarjosi pallon kotijoukkueelle ja pelin hallinnan. Ilves kiitti ja iski kaksi maalia. Voitto kotijoukkueelle ja isolukuinen vaasaisyleisö joutui palaamaan kotiin pää painuksissa.

Olin ensimmäistä kertaa Tammelan stadionilla. Hieno paikka ja kaikki sujui kitkatta. Katsomot ovat lähellä kenttää. Ravintolat ainakin A-katsomon lähellä. Liput eläkeläisiltä 15 euroa. Yleisöä oli rapiat yli seitsemän tuhatta. Pientä ruuhkaa sisääntulonsa, mutta sekin hoitui helposti. Lipulla pääsi mukavasti ilmaiseksi Nyssellä otteluun ja kotiin.