tiistai 22. elokuuta 2017

Laihdutuskilpailu 2 ja 3

Uusi kilpailu käynnistyi tänään kilpailijoiden punnituksella. Kisa koskee painon pudottamista. Oikeastaan meneillään on kaksi kisaa. Ensimmäisessä pyritään pudottamaan painoa mahdollisimman  paljon marraskuun loppuun mennessä. Silloin pidetään ratkaiseva punnitus. Voittaja on se, joka pudottaa prosentuaalisesti enemmän. Oma painoni oli 76,750 kg. Kaverin paino oli 91,100 kg. Voitin keväällä pidetyn kisan. Silloin painoin muistaakseni vain 71,880 kg. Mahdollisuuteni ovat korkean alkupainon takia hyvät. Toisaalta korkean painon laskeminen vaatii paljon hommia.

Toinen kilpailu päättyy ensi keväänä huhtikuun viimeisellä viikolla. Se on toinen kilpailu, joka käydään riippumatta ensimmäisen tuloksesta. Periaate on sama eli kumpi pudottaa suheellisesti enemmän kun verrataan tämän päivän lähtöpainoon.

Kilpa on alkanut tänään, mutta panoksia ei ole vielä sovittu. Niistä sovitaan myöhemmin. Todennäköisesti jatketaan keväisellä mallilla, jolloin hävinnyt joutui maksamaan tai tarjoamaan voittajalle jotain. Mitä se on, se selviää myöhemmin. Joka tapauksessa mahdollisuus on voittaa tai hävitä kaksi kertaa.

Ei kommentteja: