keskiviikko 30. elokuuta 2017

Lento ja kori... palloilua

Puolassa pelataan lentopallon Euroopan mestaruudesta. Heti alkuun hyviä uutisia. Sumi on mukana. Tai oli. Tähän loppuivatkin hyvät uutiset. Ainoaksi voitoksi jäi Viro-ottelu, joka sekin ratkesi vasta viidennessä erässä. Muissa otteluissa Suomi on ollut enemmän tai vähemmän tuuliajolla. Aloitukset olivat helppoja, torjunta vuoti jatkuvasti. Henki oli kateissa. Liekö joukkue seurannut muiden suomalaisurheilijoiden viitoittamalla tiellä, kun esitys oli niin vaisu.

Suomessa alkavat koripallon EM-kisat huomenna. Tässäkin Suomen joukkue on mukana.mRoivottavasti saadaan myös muita hyviä uutisia. En halua maalata pirua seinälle, mutta epäilyjä pelaajien loukkaantumisesta tai keskenkuntoisuudesta on spekuloitu lehdissä. Suomeksi sanottuna, heikon menestyksen selitykset ovat jo ilmassa ennen kisoja. Katsotaan nyt sitten löytyykö koripallojoukkue susilta kisahenkeä. Joukkueemme tähtenä on Chigacossa aloittava Lauri Markkanen. Mutta on näitä huippuja ja NFL:ssä pelaavia tähtiä muillakin. Toivotaan parasta (ja ollaan realisteja).

Telkussa saa jännittää jatkossakin Suomen pelejä, vaikka jännitys oli kateissa lentispeleissä. Saattaa olla, ettei koriksessakaan ole jännittämiseen tarvetta.

Ei kommentteja: