lauantai 5. elokuuta 2017

Yleisurheilun MM-kisat käyntiin

Lontoo isännöi yleisurheilun MM-kisoja pian olympialaisten jälkeen. Tämä on toki järkevää kisapaikkojen ja kisaorganisaatioiden hyödyntämistä. Ansionsa lienee myös Kansainvälisen yleisurheiluliiton puheenjohtajalla, brittiläisellä mailerilla Sebastian Coella. Joka tapauksessa kisat ovat käynnistyneet runsaan kisayleisön ja televisiokatselijoiden edessä. Odotettavissa on kiinnostava kisaviikko, elämyksineen ja draamoineen.

Meikäläiset ovat odotetusti pudonneet heti karsintakierroksilla. SUL:n valmennusjohtaja Jorma Kemppainen  sanoi selityksenä Kalevan Kisojen heikon tulostason jälkeen, että sama ongelma on muillakin Pohjoismailla. Yksi maailmanluokan kisailija eikä muita. Nyt kuitenkin lähes kaikissa jo suoritetuissa karsintalajeissa ruotsalaiset ovat menneet loppukilpailuihin. Toki muut pohjoismaat ovat olleet Suomen tapaan näkymättömissä. Ilmeisesti valmennuspäällikkö ei ole ihan tilanteen tasalla selityksineen. Parempaa pitää löytyä. Niin tuloksissa kuin johdon selityksissäkin.

2 kommenttia:

JuhaP kirjoitti...

Kymppi oli mahtavaa katseltavaa alusta loppuun. Mo!

JuhaP kirjoitti...

Ruotsi on todella pärjännyt paremmin kuin Suomi. Huono juttu vedota pohjoismaiden huonoon menestykseen. Kymppi oli kuitenkin mahtavaa katseltavaa alusta loppuun. Mo!