keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Tapahtumien seurauksia

Venäjältä kuuluu kummia. Votkan juonti on vähentynyt 43 prosenttia Neuvostoliiton aikaan verrattuna. Putin on esimerkillään yrittänyt vähentää viinan juontia, jossa venäläiset ovat perinteisesti olleet maailman huippua. Miesten keski-ikä onkin ollut vain 58 vuotta ja naisten kymmenen vuotta enemmän.  Nyt tilanne on muuttunut dramaattisesti. Selvin päin venäläiset miehet ovat alkaneet ajatella mitä maassa tapahtuu. Sen myötä presidentin kannatus on vähentynyt, ihmiset eivät luota median uutisiin ja miesten keski-ikä on noussut 68 vuoteen. Tämä johtaa vääjäämättömästi vallankumoukseen. Eläkerahat loppuvat kesken, kansa valitsee Zirinovskin presidentiksi ja ihmiset alkavat seuraamaan amerikkalaisia suoratoistopalveluja.

Suomen ainoa laillinen bordelli on lopettanut toimintansa. Bordellissa toimineet seksinuket myydään eniten tarjoaville. Mihin menevät nyt ne seksiä tarvitsevat miehet, jotka eivät pääse enää pan... tapaamaan seksinukkeja ? No, tietysti Saksaan, Hollantiin ja Thaimaahan, joissa bordellit on laillistettu. Niissähän voi tavata aitoja seksinukkeja. Ja loppojen lopuksi kaikki on taas hyvin. Ehkä joskus tulevaisuudessa, joku neropatti keksii perustaa Suomeen uuden seksinukkebordellin.

Postin pääjohtaja Malinen teki johtopäätökset ja erosi. Taustalla olivat suunnitelmat suurista palkanalennuksista, postinkannon vähentäminen ja panostaminen pakettien kuljettamiseen. Kynnyksenä olivat myös johdon kovat palkat, bonukset ja viimeisenä niittinä kyseenalainen golfosakkeen hankinta. Uuden toimitusjohtajan haku pantiin heti toimeen. Uudeksi johtajaksi valitaan vanha demarikansanedustaja, jolla ei ole kokemusta yrityksen johtamisesta mutta hyvät suhteet hallituksen demariministereihin, omistajaohjausministeri Paateroon ja pääministeri Rinteeseen. Ensi töikseen perutaan palkanalennukset ja korotetaan postinkantajien palkkoja. Sen jälkeen palautetaan jokapäiväinen postinjakelu. Postipulan sijaan jaetaan joka kotiin postin omia mainoslehtisiä ja hallituksen tiedonantoja hyvistä eläkepäätöksistä ja tulevaisuuden ilmastosuunnitelmista.

Melkein suomalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl voitti Dohan MM-kisoissa kultaa. Suomalaisten sijoitukset näyttävät jäävän loppukilpailujen ulkopuolelle. SUL on muuttamassa Suomen yleisurheilun strategiaa. Jatkossa suomalaisurheilijat menevät Ruotsiin ja Norjaan opettamaan paikallisille urheiluhuipuille Suomen kieltä. Näin maamme penkkiurheilijat voivat nauttia melkein suomalaisten urheilijoiden mitaleista myös tulevissa olympialaisissa ja MM-kisoissa.

Antarktikselta on irronnut valtava jäälohkare. Lohkare on alkanut ajelehtia kohti Eurooppaa. Se on
pinta-alaltaan yli 1600 neliökilometria. Siis himpun verran suurempi kuin Ahvenanmaa. Huhut kertovat, että mikäli perussuomalaiset voittavat seuraavat vaalit ja muodostavat hallituksen, Ahvenanmaa aiotaan irroittaa Suomesta ja päästetään ajelehtimaan kohti Antarktista.

Ei kommentteja: