perjantai 13. maaliskuuta 2020

Lisää peruutuksia

"Kun on alkuun päästy, niin antaa mennä vaan". Laulun sanoin peruutukset jatkuvat. Ekeröline kertoi nettisivuillaan, että maalis-huhtikuun matkat voi siirtää maksutta vuoden loppuun. Olin varannut huhtikuun loppuun Tallinnan hotellimatkan kaverin kanssa. Nyt se on syytä siirtää myöhemmäksi. Mukavaa, että sen voi siirtää. Se tuntuu toiveikkaalta. Vielä joskus mennään Tallinnaan viikonloppumatkalle !

NHL on päättänyt keskeyttää kiekkosarjan toistaiseksi. Nyt kotoinen Liiga on päättänyt lopettaa kauden perjantaista alkaen. Play offsit jätetään pelaamatta, samoin runkosarjan viimeinen kierros. Venäjällä ei pienistä hätkähdetä. KHL pelataan suunnitelmien mukaisesti. Tosin Jokerit joutuu pelaamaan Helsingissä ilman yleisöä. Näiden jääkiekkosarjojen peruuntuminen johti Telian Viasat kulta ja Liigapassi kanavapakettien irtisanomiseen. Tein sen tänään. Se tapahtuu ensi kuun alusta alkaen. Säästyy vähän rahaa.

Punttisalille ja uimaankaan ei enää kannata haaveilla menevänsä. Kaupunki pisti uimahallit säppiin. Tosin, en olisi enää ensi viikolla mennytkään. Nyt peruutuksen teki omistaja. Kuntoilla voi kotona ja raikkaassa ulkoilmassa. Ei ole palkoa kosketustartunnoista ainakaan Peltsulla. Täällä ei nimittäin liiku hirvikään, saati sitten ihmiset.

Ei kommentteja: