tiistai 17. maaliskuuta 2020

Nyt on aikaa...


Nyt on hyvin aikaa maalata vaikka taulu. Harmillisesti pää on aivan tyhjä, eikä mitää valoa näy tunnelin päässä. Yritän joka päivä kuitenkin sutia taulua. Toistaiseksi ei ole napannut.

Nyt on aikaa lukea se kirja, joka jäi kesken, lukematta, makaamaan yöpöydän päälle tai odottaa kirjahyllyssä (kirjastossa, kirjakauppassa). En vaan ole keksinyt mitään kirjaa kirjahyllystä. Lukeminen on jäänyt netin selailuksi.

Nyt on aikaa leipoa hyvä kakku. Tosin kuivakakkujen leipominen on vaimoni hommia. Itse hoitelen
täytekakut. Ehkä saan vaimon suostuteltua kivakakun tekoon ? Ehkä en !

Nyt on hyvää aikaa siivota oma huone, vessa, keittiö, sauna tai vaikka autotalli. Viimeisintä meillä ei ole, sauna on ihan siistissä kunnossa, keittiöön aion kyllä lähiaikoina palata ( ainakin jauhokaapin oslta), omassa työhuoneessakaan ei ole juuri mitään putsattavaa.

Nyt on hyvää aikaa lenkkeillä. Tosin aamulenkki tuli jo tehtyä puoliltapäivin ja iltalenkki ! No, eihän nyt ole edes ilta. Odotan ensin illan saapumiseen asti ja päätän sitten mitä teen. Hei, siellähän alkaa sataa.

Nyt on hyvää aikaa katsoa telkkua. Aivan ! Sitä teemmekin iltapäivästä puolille öin. Edes urheiluohjelmien loppuminen ei ole vähentänyt telkkarin suosiota. Päinvastoin. Koronauutia tulee lähes kellon ympäri. Sitäpaitsi Viasat Film Hits on esittänyt jo viikon kaikkia Bond-leffoja. Sekaan vaan.

Ei kommentteja: