torstai 26. maaliskuuta 2020

Pikku-uutisia

Uutiset kertovat, että Alkon pääjohtajalle maksettiin viime vuodelta bonusta 100.000 euroa. Tämä 30 tuhannen kuukausipalkan päälle. Alkon myynti putosi, mutta muuten viime vuosi oli tuloksellinen. Näin Alko jatkaa hyviä perinteitä muiden monopoliyhtiöiden Postin ja Veikkauksen kanssa. Kaikki maksavat isoja tulospalkkioita johtajilleen, oli tilanne mikä hyvänsä. Eihän monopoli voikaan muuta tehdä.

Ilouutiset kertovat, että elokuva-alan vuotuinen Jussi Gaala järjestetään sittenkin. Uusi ajankohta on lokakuun 14. päivänä. Juontajina toimivat iki-ihanat Anna-Maija Tuokko ja Mikko Leppilampi.

Uutiset kertovat myös uudesta hiihdon sprinttikisasta. Nimittäin ensi vuoden tammikuun lopulla järjestetään Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla sprinttikisat. Parasta on kuitenkin se, että tämän jälkeen kansalaiset voivat itse käydä kuukauden ajan hiihtämässä Olympiastadionilla.

Uutiset eivät ole tänään kertoneet mitään Sara Siepistä. Voiko olla niin, ettei Sieppi-uutisia tehtailleet toimittajat keksi enää mitään uutta ? Tai sitten lukijat eivät ole enää lukeneet näitä journalismin hienoimpia tarinoita. Onko sekin uutinen ?

Piispa Teemu Laajasalon käräjäoikeudelta saama 20 päiväsakon tuomio nousi hovioikeudessa 35 päiväsakkoon. Oikeus katsoi, että Laajasalo oli useana vuotena jättänyt toimittamatta verottajalle omistamansa koulutusyhtiön tilitietoja. Päiväsakkojen määrä nousi 2800 euroa.

Uutiset kertovat, että Suomen Jääkiekkoliitto tukee kakkosarja Mestistä miljoonan euron tukipaketilla. Samalla Mestis laajentaa toimintaansa ensi kaudella kahdella joukkueella. Sarjassa pelaa siten yhteensä 14 joukkuetta. Talousvaikeuksien kanssa kamppailevat nykyiset joukkueet
pysyvät kaikki sarjassa. Hakumenettelyllä valitaan Suomisarjan loppupelien joukkueista kaksi uutta
joukkuetta. Niiden tulee täyttää asetetut lisenssiehdot.

Uutiset kertovat, että Fazerin Sininen saa uuden kausimaun. Uusi suklaa on vadelma-lakritsi. Sitä on ollut jo vuoden alussa myynnissä laivoilla ja lentokentillä, mutta nyt uusi suklaa tulee kauppoihin kaiken kansan maisteltavaksi.

Ei kommentteja: