maanantai 13. huhtikuuta 2020

Kanavat kateissa

Elämä on ihmeellistä. Tämä virusaika on tehnyt meistä entistä suurempia telkun tuijottajia. Nyt kävi kuitenkin niin, että kanavat katosivat jonnekin. Molemmat televisiot ovat ilmoittaneet aamusta alkaen tylysti "no signal". Kävin varmuuden vuoksi soittamassa naapurin ovikelloa. Sieltä vastattii, että sama Rahikaisella (nimi keksitty). Jostain kumman syystä Ylen kanavat, kaikki kolme, näkyvät kuitenkin Areenan kautta. Se ei mene meikäläisen pieneen järkeen. Siksi kai olenkin ihan tavallinen Taatelinpolkija.

Aikansa kutakin sanoi... en muista kuka ! Vielä kuukausi sitten meillä oli Viasat kulta ja jääkiekkoliiga-paketti. Vanhojen kanavien kanssa näkyi yhteensä 64 kanavaa. Iso osa oli Suomen ja NHL:n jääkiekkokanavia sekä muita urheilukanavia. Mutta myös elokuvia, lasten kanavia, uutiskanavia, dokumentteja ja muuta sälää näkyi mukavasti. Sitten tuli virus ja urheileminen loppui. Myös me teimme johtopäätöksiä. Irtisanoimme kanavapaketin ja meille jäi vaivaiset 23 kanavaa. Nyt sekin kulta himmeni. Kolmella on pärjättävä.

Toivoa sopii, että joku Telian asentajista tai helpdeskeistä tulisi valokuituhommiin. Edes huomenna. Saattaa nimittän olla lomautukset, kesäloma tai etätyö sielläkin käytössä. Sitten on luotettava Yleen ja sen antiin. No, eipä hätää. Neljäkymmentä osainen Le Bureau-vakoilusarja on ainakin velä katsomatta. Siinä menee viikko, pari. Ehkä sitten...

1 kommentti:

Jorma kirjoitti...

Neljältä tuli kanavat takaisin. Ei tarvinnut muuta, kuin kirjoittaa blogiin. Heti kanavat palasivat.