lauantai 6. kesäkuuta 2020

Inferno pizza

Inferno tarkoittaa helvettiä. Inferno pizza on Lidl:n myymä pizza, joka sattui olemaan lauantaina tarjouksessa kun kävin kaupassa. Tarjoushinta oli 1,89 € ja pizzani oli kaupan viimeinen.  Saunan jälkeen maistelimme tätä herkkua. Laitoin puoleen pizzasta vielä lisää infernoa. Rawit-chiliä ja jalapenoa, valkosipulia, oliivia ja pari pinetä tomaattia. Päälle emmental-juustoraastetta.

Inferno pizza on epäilemättä tulisin valmispizza, jota kauppojen hyllyiltä löytyy. Suoritin oman infernoni tyynesti. Otsa ja posket olivat hiestä märkinä. Suussa poltti helvetin tuli, mutta laittamani lisäjuusto helpotti oloa. Vaimoni taisteli puolessa tunnissa oman tuunaamattoman puolikkaansa. Tuskaa näytti olevan vaikerrukseta päätellen, mutta pizza tuli nautittua.

Suosittelen tätä infernopizzaa. Joskus elämä tuntuu tylsältä ja väriä puuttuu. Inferno pizza tuo elämään selviytymisen taistelua. Jälkeenpäin tuntuu kuin olisi tehnyt jotain. Se onkin totta. Lopuksi pieni vinkki. Pahimpaan tuskaan maito tai jäätelö on hyvä apuväline.


Ei kommentteja: