torstai 22. huhtikuuta 2021

Anomus valtiolle

 Arvoisa valtio, valtiovalta, valtioneuvosto, hallitus ja kaikki muut !

Ilmoitan, etten ole pitänyt ravintolaa auki tai järjestänyt anniskelua päivällä tai illalla tänä vuonna. En ole myöskään pitänyt avointa parturia, kauneudenhoitolaa, kuntosalia tai fysioterapiaa. En ole näytellyt, konsertoinut, tanssinut tai laulanut näyttämöllä, estradilla, konserttisalissa, kameran edessä tai edes kamarissa. Vakuutan, etten ole järjestänyt tänä vuonna yhtään festaria, kulttuuri- tai urheilutapahtumaa tai edes intiimiä klubi-iltaa. Tarvittaessa voin suunnitella sellaisia, varsinkin jos ne peruuntuvat. Vakuutan etten ole tehnyt tänä vuonna juurikaan mitään.

Sen sijaan en ole saanut yhtään mitään tukia, avustuksia tai korvauksia. Joka päivä kaiken maailman yrittäjät, ravintoloitsijat, näyttelijät sun muut freelancerit valittavat tukiensa pienuudesta. Minulle ei ole tullut sentin senttiä vaikken ole tehnyt mitään. En ole kuitenkaan syyllistynyt ala-arvoiseen valitteluun.Tämä on epätasa-arvoista. En ole aiemmin ollut lainkaan julkisuudessa tai osallistunut muiden järjestelmiin itkukuoroihin.

Tämän takia anon valtion korona ajan tukiaisia. Kaikkia niitä, jotka ovat kohdennettu edellä mainittuihin tarkoituksiin. Olen epäilemättä siihen oikeutettu, koska en ole tehnyt mitään. Tämän tosiasian ovat valmiita todistamaan tarvittaessa lähiomaiset ja tuttavat.

Voisin toki tarvittaessa suunnitella jotain uutta, vaikka paikallista kaupungiosafestivaalia, jos on tarvis. Esiintyjiksi saadaan varattua maan ja maanosan huippuja.

Tyydyn kuitenkin vähään ja olen valmis selviämään esimerkiksi ensi vuoden loppuun asti antamallanne tukiaisella. Jo muutama tonni kuukaudessa muuttaa ratkaisevasti omaa ahdinkotilaani.

Kiitos jo näin etukäteen !

Tauno Taatelintallaaja, Tampere


Ei kommentteja: