lauantai 15. huhtikuuta 2017

Paluu kentille

Talvi on tehnyt paluun Suomeen. Useilla paikkakunnilla on leijaillut jotain valkoista kentille. Yöllä pakkasta on ollut lähemmäs kymmenen astetta. Odotettavissa on, että saamme tällä kertaa valkoisen pääsiäisen. Veikkausliigan lauantain peleissä on odotettavissa muutakin valkoista kuin pelipallo tai vastustajan pelipaita. Lämmitettävä tekonurmi hoitaa kyllä hommat ettei kentänhoitajan tarvitse vaivautua kolaamaan.

Dopingista kärsinyt tennistähti Maria Sharapova on palailemassa tenniskentille. Sharapova on kapinoinut ja kiukutellut dopingtuomion takia jatkuvasti. Nyt hän kuitenkin myöntää, että hänen itsensä oli pitänyt olla tarkkana.  Viidentoista kuukauden dopingpanna päättyy huhtikuussa ja Sharapova nousee kehiin Stuttgartissa.

Oulun paras jääkiekkoilija. No, tai ainakin toiseksi paras jääkiekkoilija, Jesse Puljujärvi noussee myöskin kehiin Kanadassa. Edmontonin farmiseuran pelit ovat loppuneet ja hyvin menneen kauden kruunaa nosto ylös eli Edmonton Oilerain joukkueeseen. Saas nähdä mahtuuko Jesse kokoonpanoon vai onko rooli katsomossa.

Paluuta kentille puuhailee myös jäähdyttelevä jalkapallosuuruus Mikael Forssell. HJK:n pelipaita on vaihtunut kilpailijaseura IFK:n kuosiin. Vähälle peliajalle klubissa jäänyt Forssell vaikuttaa innostuneelta. Milku oli Suomen lupaavimpia pelaajia sitten Litmasen ja Hyypiän. Entä mitä sanovat kiivasluonteiset fanit ? Ehkä tappelevat keskenään kuten ennenkin.

Walt Disney-yhtiö on päättänyt tuottaa uudet version paristakymmenestä klassikkofilmistä. Uuden ilmeen saavat Leijonakuninjas, Tuhkimo, Nalle Puh, Peter Pan, Prinsessa Ruusunen ja lukuisat muut leffat. Paluu kiinnostaa varmasti sekä vanhoja faneja että uusia vielä syntymättömiä disney-faneja.

Ei kommentteja: