lauantai 22. huhtikuuta 2017

Rahasta on kysymys

Rahasta on kysymys

- kun Ikean Yhdysvaltain ruokatoiminnan pomo Gerd Diewald sanoo lihapullien myyvän parhaiten sohvia. Ikea myy lihapullia 48 maassa ja asiakkaita on 650 miljoonaa. Tästä tulee 1,7 miljardin tulot vuodessa. Se on 5 % koko liikevaihdosta

- kun Nordea pitää automaatit ja pankkitoiminnan sunnuntaina suljettuna huoltotöiden takia. Automaateilla on kuulemma tänään nähty jonoja.

- kun Dortmundin jalkapallojoukkueen bussi joutui pommihyökkäyksen kohteeksi. Venäläismies oli ostanut Dortmund-yhtiön optioita ja odotti romahduttavansa pommeilla kurssit. Se olisi tuonut messevät optiotulot.

- kun Jan Vapaavuori saa erorahoina Euroopan investointipankilta yli 300.000 euroa kolmessa vuodessa. Pormestarin palkka on kuitenkin kuukaudessa hieman suurempi, joten Vapaavuori ei joudu puille paljaille kolmen vuoden kuluttua pelkällä pormestarin palkallaan.

- kun Niina Mikkonen kertoo uudessa iltapäivälehdessä Timo T.A.Mikkosen viimeisistä henkäyksistä. Rouva on kahvilamyyjänä ja tienaa arvatenkin lisärahaa haastatteluista edesmenneestä puolisosta.

- kun Jyp ja HIFK kävivät turhauttavan jääkiekko-ottelun Liigan pronssimitaleista. Peli oli tahmaista ja keinotekoista, mutta voittajalle napsahtaa isompi potti pudotuspelien lipputuloista.

- kun keskimääräinen asuntovelka Suomessa oli viime vuonna yli 95.000 €. Asuntovelkojen takaisinmaksuajat ovat keskimäärin 19 vuotta.

Ei kommentteja: