maanantai 26. kesäkuuta 2017

Uusi tv hitti: Prisman kassahihna

Suomen tv-katsojat ottivat uudeksi suosikikseen Prisman kassahihnan. Hihnallahan kulkee erilaisia ostoksia, joita ihmiset ovat ostamassa. Tämä on samaa sarjaa kuin sohvaperunat tai tositv. Ihmisiä kiinnostavat muiden ihmisten asiat, ostokset ja todellisuus. Tässä ohjelmassa ei tapahdu äkillisiä käänteitä tai väkivaltaa. (Siwan hihnalla voi tapahtua, muttei Prismassa). Uusia tuotantokausia on luvassa ensi jouluna, pääsiäisenä ja Vappuna, kerrotaan Subin ja Prisman tuotantoyhtiöstä.

Muut kanavat ovat seuraamassa esimerkkiä. 

Nimettömänä toistaiseksi pysyvä kanava aikoo esittää samantyyppistä ohjelmaa pellon laidalta. Kyse on kanavan yhteistyö sääyhtiö Foren kanssa. Kamera seuraa hieman yläviistossa sään muuttumista. Sehän muuttuu tavallisessa kesäsäässä monta kertaa vuorokaudessa, päivässä ja tunnissa. Vettä tulee kaatamalla, joskus jopa rakeita. Välillä ukkostaa ja salamoi ja sitten vilahtaa aurinko. Valoisan aikaan sääilmiöiden muutoksia on helppo havainnoida. Tämän ohjelman myötä voi päätellä kannattaako lähteä ulos lenkille vai pitäisikö pysytellä kotisohvalla.

Toinen kanava aikoo esittää ohjelmaa St2- huoltoaseman tankkauspisteeltä. Ihmiset voivat katsoa kuinka paljon bensaa tai dieseliä tankataan ja mitä se maksaa. Myöskin maksutapoja voidaan seurata tässä ohjelmassa, jonka katsoja kunnan odotetaan myödostuvan keski-ikäisistä miehistä. Alunperin tarkoitus oli kuvata autokorjaamon toimintaa, mutta asentajien kanssa ei päästy sopuun tupakkitauoista ja esiintymiskorvauksista.

Eräs valtiollinen tvyhtiö aikoo tehdä yhteistyötä toisen valtioyhtiön kanssa. Tässä kaupassa myydään pääosin aikuisille tarkoitettuja juomia. Katsojia kiinnostaa varmasti ihmisten ostamat juomalaadut ja erityisesti juomamäärät. Kuinka paljon ostetaan Koss... kotimaisia juomia ja kuinka paljon ulkomaisia tuotteita. Samoin kiinnostaa ostajien kunto ja ikä. Ohjelmaa esitetään aamupaivisin heti aukioloajan alettua ja juhlapyhien aattoina. Pullotettujen juomien myynti on hieman arkaluontoinen asia meille suomalaisille, jotka emme ole oppineet eurooppalaisille juomatavoille. Ohjelman ikäsuositukseksi ollaan kaavailemassa 18 vuotta.

Pieni tvkanava aikoo tuottaa ohjelmaa iltaisin ja öisin Helsingin Kalliossa sijaitsevan hieromaliikkeen ovelta. Sisätiloissa tapahtuvat palvelut eivät kuulu ohjelman sisältöön, mutta ohjelman tuottajat uskovat katsojien olevan kiinnostuneita minkälaiset ja -ikäiset mieh... ihmiset käyttävät näitä ulkolaisia 
hierontapalveluita.

Ei kommentteja: