sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Kerta kiellon päälle ennustus eli vihi, viho viimeinen

Kello lähentelee kolmea ja vaalit ovat jo olleet käynnissä puoli päivää. Kävin kyselemässä naapureilta ketä he ovat äänestäneet tai aikovat äänestää. Tein siis oikean ovensuukyselyn. Koska naapurini edustavat keskiluokkaa eli taviksia, uskallan julkaista tämän ennusteen. Se kuvaa mitä parhaiten vaalien lopputulosta.

Ne jotka eivät avanneet ovea, joutuvat tyytymään minun arviooni. Siitäs saavat, mokomat ! Jotkut luulivat, että yhteisvastuukeräys on alkanut. Kiitän heitä auliista lompakon raottamisesta. En tiennyt, että keräyksiin annetaan sellaisia rahamääriä. Koko summa menee lyhentämättömänä Peltsun Saluunan hyväksi. Jotkut luulivat tätä päivää  palmusunnuntaiksi. Myös heille kiitos sulkaamunista, -levyistä ja pikkurahasta. Suklaa maistuu minulle oikein hyvin tänä iltana, kun odottelen Ylen vaalitulosta. Tai mitä suotta, sillä kyselyni osuu oikeaan.

Niinistö.       55 %
Haavisto.     14 %
Väyrynen.    10 %
Huhtasaari.    6 %
Vanhanen.     6 %
Haatainen.    4 %
Kyllönen.     3 %
Torvalds.      2 %

Näin ovensuu kertoo tuoreimmat ja tarkimmat tulokset. Tätä voi levittää jo heti kolmelta, niin kaikkien ei tarvitse vaivautua vaalipaikalle.

Ei kommentteja: