perjantai 8. kesäkuuta 2018

Itsudemo

Hääpäivän kunniaksi päätettiin mennä ulos syömään. Halusin kokeilla sushibuffettia. Sellainen löytyyi suhteellisen uudesta sushiravintolasta Hallituskadulta. Paikan nimi on Itsudemi. Olen kävellyt muutaman kerran ravintolan ohi ja aina siellä on ollut täyttä. Kiinnostusta herätti myöskin Itsudemon lounasaika. Se on arkisin klo 11 - 16.30. Lounaan hinta oli 13 euroa. Iltaisin ja viikonloppuisin sushibuffetista joutuu pulittamaan 19 euroa.

Tarjolla oli yli 20 erilaista sushia. Eli, mikäli hakuaa maistaa kaikkia, on varauduttava ylensyöntiin, sillä muutakin ruokaa kuului buffettiin. Sushien lisäksi tarjolla oli salaatteja ja lämpimiä ruokia. Riisiä, nuudeleita, kana-, härkä- ja kasvisruokia, uppopaistettua kanaa, tofua ja rapua ja kevätkääryleitä. Kaikenkaikkiaan buffetpöytä sisälsi lähes viisikymmentä erilaista annosta. Jälkiruokana oli jäätelöä ja kahvia tai teetä. Todella runsas kattaus. Avokeittiön puolella kolme japanilaisen näköistä herraa kasaili tuoreita sushitankoja..

Parasta Itsudemon buffetissa oli ruokien tuore maku. Tämä on toki sushien kulminaatiopiste, mutta myös muut tarjottavat olivat tuoreen ja raikkaan makuosia. Porukkaa oli melkein tupa täysi iltapäivällä kolmen kieppeillä. Neljältä tilaa alkoi olla enemmän. Kaikki toimi sujuvasti suuresta väkimäärästä huolimatta. Kokonaisuus oli erinomainen. Hinta-laatu suhde oli vähintäänkin hyvä.

Suosittelen.

Ei kommentteja: