keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Piha kuntoon III

Sunnuntaina laitettiin saumausainetta liuskekivien väliin. Aine oli vajaan kahdentoista kilon laatikossa, ilmatiiviin muovipussin sisällä. Sen takia soosi oli kosteaa, harmaan hiekan oloista. Seosta oli helppo levittää, koska kasteltujen kivien väleissä oli runsaasti tilaa. Sen takia yksi laatikko riitti puoleen alueeseen. Kävin ostamassa Bauhausista toisen laatikollisen. Hinta oli kolme kymppiä. Toisen laatikon sisältö riitti juuri ja juuri koko alueen saumaukseen. Naljän tunnn jälkeen saumausaine oli selvästi jämähtänyt. Liuskekivien päällä olevaa aineitta saattoi myös harjailla pois.
Kaiken kaikkiaan pihakivetys näytti oikein kivalta, vaikka valkean värinen sementti/kivituhka olisi ollut kenties vieläkin näyttävämpi.

Viimeinen silaus pihatöissä tehtiin eilen. Hong Kong-tavaratalossa oli tarjouksena valkea puutarhasetti, jossa oli pöytä ja kaksi tuoria. Romantillinen metallikuviointi täydensi pihan ilmettä. Nyt meillä oli aidon näköinen piha Provencessä. Tämä piha oli kuitenkin Peltolammilla ja me teimme sen ihan itse.

Ei kommentteja: