torstai 4. helmikuuta 2021

Makkara maistuu taas

 Tammikuussa tuli outo ilmiö. En syönyt makkaraa. Makkara ei vaan maistunut. Emme myöskään käyneet kertaakaan Wigrenin tehtaanmyymälässä. Wigren lähettää joka sunnuntai asiakaspostia tulevan viikon tarjouksista. Viime sunnuntaina tuli myös viesti. Metsästäjän makkaraa 6 €/kg. Hei, tämä on hyvä tarjous. Aikaisemmat tarjoukset ovat olleet tylsiä tai niistä puuttui tarjoukselle ominainen halpa hinta. Tai sitten olin alakuloinen. Metsästäjän makkara on leikkelemakkara isossa pötkössä. Entistä sipuliteemakkaraa. Wigrenin metsästäjän makkarassa on enemmän lihaa kuin muiden teemakkaroista.

Tänään torstaina lähdettiin kävelylle kohti makkaratehdasta. Torstaisin klo 11 jälkeen tarjolla on lämmintä lenkkiä suoraan tehtaalta. Tarkoitus oli ostaa myös nakkeja ja jauhelihaa. Itse myymälästä löytyi reilun kilon painoinen laatikko chilinakkeja. Naudan metwurstia oli tarjolla pieni paketti eurolla. Luomuherneitäkin tarttui mukaan. Toki myös jauhelihaa ja metsästäjän makkaraa.

Tänään on saunapäivä. Kuumaa lenkkiä ja uuniperunoita. Olutta. Huomenna teen porilaisia metsästäjän makkarasta. Lauantaina nautiskellen chilinakeista ja sunnuntaina... no, sunnuntai on lepopäivä. Kyllä elämä on ihanaa. Makkarakin maistuu taas.

Ei kommentteja: